JÓ HANGULATBAN KÉSZÜL A CSAPAT A JÁSZBERÉNYI MECCSRE

Az eddig nyeretlen Jászberény otthonába látogat szombaton a Forray-alakulat. Ugyan a hazaiak dolgát sérülések és győzelmi kényszer is nehezíti, a KTE-Duna Aszfalt nem veheti félvállról az összecsapást.

Mind az öt idei bajnoki találkozóját elvesztette eddig a JKSE, mindemellett sérülésekkel is küszködnek.

Marinkovicnak eltört a bokája legutóbb Szegeden, leghamarabb egy hónap múlva kezdhet el majd edzeni. A keddi edzésen pedig Peringer szenvedett ujjtörést, ami legalább háromhetes pihenőt jelent számára. Reed viszont elkezdte az edzéseket és jelen állás szerint rá már számíthat szombaton Nikola Lazics vezetőedző.

A kecskeméti öltözőben remek a hangulat, hiszen bravúros győzelmet arattak az előző körben hazai környezetben az esélyesebbnek tartott Alba Fehérvár ellen, és így már háromból meccsből két győzelem áll a lila-fehérek neve mellett a táblázaton.

Forray Gábor vezetőedző nem számít könnyű találkozóra:

- Nagyon kellemetlen és nehéz meccsre számítok. Nem sikerült jól ugyan számukra a rajt, de veszélyes csapat. Hasonló struktúrában kosárlabdáznak, mint tavaly. Kicsit más típusú a két hátvédjük idén, de kifejezetten jó játékosok. Nikola Lazics jó edző, és biztos, hogy össze fogja rakni a csapatát. Most nincsenek jó passzban, mi mondhatom azt, hogy jobb szériában vagyunk. Nyerni nem lesz egyszerű, de mindent megteszünk a sikerért!

 

Jászberényi KSE – KTE-Duna Aszfalt
NB I A-csoport, 6. forduló
2019.11.02., szombat 18:00
Jászberény, Bercsényi úti sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, dr. Mészáros Balázs, Fodor Attila
MKOSZ ellenőr: Farkas János

Szerző: Komáromy András, 19-10-31 13:48