Kaposváron folytatódhat a jó széria

A play-out szakasz 3. fordulójában a Kaposvári KK vendége lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szombaton 18:00 órától.

A két együttes múlt héten a Messzi István sportcsarnokban is összecsapott már, akkor nagy küzdelem után egy ponttal Váradi Kornél legénysége bizonyult jobbnak.

A hétközi, szerdai fordulóban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét magabiztosan győzött a Jászberény ellen, míg a somogyiak alulmaradtak a Zalaegerszeg otthonában. A kecskemétiek egy meccsel többet játszva, és egy győzelemmel többet szerezve vezetik a play-out minitabelláját, azaz a 9. helyen állnak a 9-14. helyért vívott pontvadászatban.

Most szombaton is kiélezett mérkőzésre van kilátás, a hírös városiak feltett szándéka, hogy folytassák jó szériájukat, és zsinórban a harmadik sikert is elkönyveljék a play-outban. 

"A Kaposvár komoly játékerőt képvisel, ezt bebizonyították legutóbb is ellenünk, mikor egy ponttal sikerült őket megvernünk egy rendkívül kiélezett és fizikális meccsen. Hasonlóan nehéz ütközetre számítok, hiszen rutinos, magas játékintelligenciával rendelkező játékosaik vannak, és a szakmai stáb is kiváló szakemberekből áll. Minden mérkőzés egy újabb megoldandó feladat számunkra, a play-out szakaszának meccseit annak szenteljük, hogy egy-egy szituációt próbáljunk meg kiemelni, csiszolni. Ez ugyanígy lesz szombaton is. Természetesen idegenben is győzni szeretnénk, mindent megteszünk, hogy minél több sikerrel zárjuk a szezont" - nyilatkozta Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője.

 

Kaposvári KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, Play-out 3. forduló
2021.04.17., 18:00 @ Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Benczur Tamás, Török Róbert, Jakab László 
MKOSZ ellenőr: Gorka Szabolcs
 
 
 

Szerző: Komáromy András, 21-04-15 17:01