Karahodzic Kecskeméten: két nap, két teszt

A KTE-Duna Aszfalt centere számára a magyar válogatott összetartásával augusztus 2-án kezdődik meg hivatalosan a 2020-21-es kosárlabda szezon.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt azonban már kedden útra kellett kelnie Szerbiából. Amint átlépett a határon, azonnal megkezdődött a magyarországi szabályoknak megfelelő ügymenet, és hála a határőrség, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály illetékeseinek, a Kecskemétre érkezése után alig több, mint 48 órával (ezt az időt természetesen házi karanténban töltötte) megérkezett az első vírusteszt eredménye, amely után a játékos elhagyhatta a karantént (időközben megtörtént a második mintavétel is). Így nincs akadálya annak, hogy ott legyen vasárnap a válogatott első foglalkozásán.

„Nagyon várom már, hogy újra együtt legyek a többiekkel, a kecskeméti vezetőkkel azért is időzítettük így a visszaérkezésemet, hogy a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően meglegyen minden szükséges engedélyem augusztus másodikáig, amikor kezdetét veszi a válogatott összetartás – mondta Karahodzic. – Mindig megtiszteltetés és öröm számomra, ha meghívást kapok Ivkovic Stojantól. Szeretném jó teljesítménnyel meghálálni a bizalmát. Az egész nyáron keményen dolgoztam, hogy formában maradjak, úgy érzem, hogy az erőnlétem a helyén van, sőt még fejlődni is tudtam. Augusztus 10-én pedig a KTE-vel elkezdjük a felkészülést a bajnoki szezonra. Végre újra együtt lehetek a barátaimmal a pályán, erre vártam már hónapok óta!”

Szerző: Komáromy András, 20-07-31 08:42