Karahodzics Kemal: Vigyázzunk egymásra!

Karahodzics Kemal szerdán indult haza Topolyára, azóta van önkéntes, 14 napos karanténban, amit minden külföldről érkezőtől megkövetelnek a szerb hatóságok. Centerünket kérdeztük, hogyan vészeli át ezt az átmeneti időszakot.

 

 

Hogyan érzed magad? Mennyire visel meg az önkéntes karantén?

Minden a legnagyobb rendben, egészségesnek érzem magam. Szerdán érkeztem vissza Szerbiába, de egyelőre Topolyán vagyok a szülővárosomban, édesapám házában. Nem akartam kitenni a gyermekeimet és feleségemet ennek a korlátozásnak, ezért választottam ezt a megoldást. 14 napig kell önkéntes karanténban maradnom, ez mindenkire igaz, aki más országból érkezik. Ha ez letelik, és nincs semmilyen tünetem, akkor mehetek Szabadkára a gyerekekhez és feleségemhez.

 


Ebben a szobában tölti idejének nagy részét csapatunk centere.

Hogyan tudod megoldani az edzést?

Egyáltalán nem könnyű, hiszen nem mozdulhatok ki a házból. Van rengeteg praktikám már, hogyan maradjak jó formában, a KTE-Duna Aszfalt szakmai stábja is összeállított számunkra edzéstervet. Tegnap láttam Wittmann Krisztiánék rövid videóját, az ott bemutatott gyakorlatokat is bevetem majd szerintem.

Mit üzennél a szurkolóknak?

Nagy kihívás ez az egész emberiségnek, nagyon fontos, hogy mindenki tartsa be a hatóságok előírásait, és minél kevesebbet mozduljunk ki otthonról, különösen igaz ez az idősekre, akik a leginkább veszélyben vannak. Mindenki legyen fegyelmezett, maradjon otthon, hogy minél előbb átvészeljük ezt az időszakot. Vigyázzunk egymásra!

 

Szerző: Komáromy András, 20-03-20 07:52