Karahodzics kiváló formában várja a visszatérést

A KTE-Duna Aszfalt válogatott centere, Karahodzics Kemal kiváló formában van, sikerült neki a veszélyhelyzetet a lehetőségekhez mérten jól átvészelnie. Szabadkán személyi edzővel készül a visszatérésre, és bízik benne, hogy hamarosan a csapattársakkal is találkozhat.

 

-Minden a legnagyobb rendben, jól vagyok, és a családom is - mondta a KTE-Duna Aszfalt meghatározó játékosa, Karahodzics Kemal. - A helyzet egyre jobb Szerbiában, minden kinyitott, nincsen már kijárási korlátozás, bárhová mehetünk szabadon, de persze a határok még zárva vannak. A higiéniai előírásokat továbbra is fokozottan be kell tartania mindenkinek, még a labdát és az edzéshez használt eszközöket is fertőtlenítjük – mutatott rá.

- Sok időt töltök feleségemmel és gyermekeimmel, kihasználjuk ezt az időszakot, hogy többet legyünk együtt. Természetesen az edzések napi rendszerességgel zajlanak. Egy személyi edző felügyeli a munkámat. Habár kinyitottak a pályák és csarnokok, egyelőre az erőnléti edzések vannak előtérbe helyezve, de néha már a labda is előkerül - árulta el a center, aki már alig várja, hogy a csapattársakkal újra találkozhasson.

 

Szerző: Komáromy András, 20-05-15 12:12