Kecskemét: a Duna Aszfalt marad a főszponzor

A 2022-23-as bajnoki évben is kiemelt névadó főszponzora marad a kecskeméti kosárlabda csapatnak a Duna Aszfalt Zrt. A magyar tulajdonú nagyvállalat immár a 11. szezonra kötötte össze a nevét a KTE kosarasaival.

A Duna Aszfalt 2012 nyarán írta alá az első névszponzori szerződést az akkor NB I B-s együttes vezetőségével és az elmúlt 10 évben folyamatos maradt az együttműködés. A 2022-23-as bajnoki év lesz a 11. közös szezon a két vállalkozás életében.

„Számunkra nagy megtiszteltetés, hogy az ország kiemelkedő magánvállalkozásainak egyike a kezdetek óta közösséget vállal velünk – mondta a szerződés kapcsán Sörös Jenő, a KTE Kosárlabda Klub Kft. ügyvezetője. - A sportban nem általános az ilyesfajta hosszútávú üzleti elkötelezettség úgy, hogy a Duna Aszfalt szponzorként áll a klub mellett, nem pedig tulajdonosként. Mondani sem kell, egy komoly, stabilan működő sportvállalat mindennapjai elképzelhetetlenek komoly, stabil üzleti partnerek nélkül. A mi életünkben a Duna Aszfalt kiemelkedő szereplő, megadja azt az erőt, ami elengedhetetlen a csapataink eredményes működtetéséhez.”

A Duna Aszfalt társadalmilag is felelős cégként feladatának és kötelességének tekinti, hogy azokon a területeken is támogatást nyújtson, amelyekre alaptevékenysége nem terjed ki. A hazai mélyépítés meghatározó szereplőjeként a cég életében a társadalmi felelősségvállalás kérdése kiemelt szerepet kap. Legfőbb támogatási területeik a tehetséggondozás, az egészségügy, a közlekedésbiztonság és a sport. 

,,Cégünk, a Duna Aszfalt Zrt. számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, azon belül is a sport támogatása. Hisszük, hogy a KTE névadó főszponzoraként nemcsak a játékosokat tudjuk hozzásegíteni az eredményesebb szezonhoz, de a fiatalabb generáció számára is utat mutathatunk. Bízunk benne, hogy támogatásunknak hála sokakban erősödik a sport szeretete. A KTE által képviselt értékek – melyek nem csak a sportban fontosak – cégünk számára is meghatározóak, legyen szó akár elkötelezettségről vagy lojalitásról.” – fűzte hozzá Tóth László, a Duna Aszfalt Zrt. igazgatóságának elnöke.

Szerző: Komáromy András, 22-09-29 07:30