Kecskeméten láthatjuk először az Eb-re készülő magyar válogatottat

Augusztus 5-én Georgia, majd 12-én Szlovákia lesz az ellenfél a Messzi István sportcsarnokban. Az első  18 órai kezdettel kerül megrendezésre, míg a  második 17 órakor startol.

Jövő hét hétfőn, augusztus 1-jén megkezdi felkészülését a magyar férfi kosárlabda-válogatott az augusztus végi, Litvánia és Csehország elleni világbajnoki selejtezőkre, valamint a szeptember 1-jén induló Európa-bajnokságra.

Sztojan Ivkovics együttese rögtön az első hétvégén két felkészülési találkozót is játszik Kecskeméten a kontinenstorna egyik társrendezőjével, Georgiával.

Szép emlékeink lehetnek a grúzok elleni legutóbbi kecskeméti meccsről: 2014. augusztus 13-án 74-73-ra vertük a többek között Zaza Pachuliával, Tornike Shengeliával és Viktor Shanikidzével felálló ellenfelünket a 2015-ös Európa-bajnokság selejtezőjében.

Hanga Ádám azon a találkozón nem szerepelt, az új lebonyolítási rendszer miatt pedig a 2017-es Eb óta nem tudott a nemzeti csapat rendelkezésére állni - most azonban ő is csatlakozik a kerethez, ő is ott lesz Kecskeméten.

A két mérkőzés közül az augusztus 5-ei összecsapást a helyszínen is meg lehet tekinteni, illetve az M4 is közvetíteni fogja.

Az augusztus 5-i, 18:00-kor kezdődő edzőmeccsre a Messzi István Sportcsarnokban kerül sor. A belépő felnőttek számára 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Ft, 6 év alatt pedig ingyenes. A jegyek a helyszínen vásárolhatóak meg. A jegypénztárak másfél órával a kezdés előtt nyitnak. 

Az augusztus 12-i, Szlovákia elleni meccs  17 órakor startol,  és a fenti jegyárak lesznek érvényben akkor is. A jegypénztárak másfél órával a kezdés előtt nyitnak. 

Szerző: Komáromy András, 22-07-28 11:25