Kőkemény csata várható pénteken

2-1-re vezet a keddi mérkőzést követően az elődöntő párharcában az Egis Körmend együttese. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője, Forray Gábor nehéz összecsapásra számít pénteken, amelyen természetesen a győzelem a céljuk, hogy ezzel az ötödik, mindent eldöntő meccsre kényszerítsék a vasiakat.

-  Szeretnénk azt az arcunkat mutatni, mint legutóbb is Kecskeméten - nyilatkozta Forray Gábor vezetőedző. -  Biztos vagyok benne, hogy a Körmend mindent megtesz majd, hogy lezárja a párharcot, kőkemény csata várható. Hosszú rotációval rendelkeznek, agresszíven védekeznek a faulthatáron. Természetesen folyamatosan elemezzük ellenfelünket, igyekszünk új taktikai elemeket is felvonultatni ellenük, amelyek eredményesek lehetnek. Tudjuk pontosan, hogy mi a feladat, a kérdés, hogy mennyi erőnk maradt. A legutóbbi meccsen jól el tudtuk osztani a játékperceket, így most talán jobb helyzetben vagyunk ezen a téren. A fáradtság nyilván benne van a játékosokban, de úgy vélem, hogy még kezelhető szinten vagyunk. A hangsúly most a regeneráción, illetve a taktikai finomhangoláson van. Minden idegszálunkkal a pénteki, hazai meccsre fókuszálunk, hogy kiegyenlítsük a párharcot, és a mindent eldöntő ötödik mérkőzésre kényszerítsük a papíron jóval esélyesebb Körmendet.  Szurkolóink mindig extra energiát adnak nekünk, bízom benne, hogy most is rengetegen kijönnek, és támogatnak minket! - zárta gondolatait a tréner.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás elődöntő 4. meccs
2022. június 10., péntek 18:00
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás, Praksch Péter, Farkas Gábor
MKOSZ ellenőr: Fekete László

Az egyik fél három győzelméig tartó párharc állása 2-1 a Körmendnek.



Szurkolói információk

Ismét lesz "van egy dobásod" játék. Részletekért kattints IDE!

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés előtt jelentős forgalom várható a sportcsarnok környékén. Ezért arra kérünk mindenkit, hogyha teheti, csütörtökön váltsa meg jegyét a pénteki meccsre. Ezt csütörtökön 15 és 18 óra között tehetik meg a Messzi István sportcsarnok jegypénztárában. Köszönjük szíves megértésüket!

A jegyárak változatlanok maradtak: a felnőtt jegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes.

A meccsnapon a jegypénztár 16:30-tól nyit.

Szerző: Komáromy András, 22-06-08 16:26

Kapcsolódó dokumentumok