Kucsera Dániel profi szerződést kapott klubunktól

A hernádi fiatalember a Mercedes Kosárlabda Akadémián pallérozódott, majd lett 18 évesen a KTE-Duna Aszfalt játékosa. Szorgalmát és tehetségét profi szerződéssel díjazta a vezetőség.

A Mercedes Kosárlabda Akadémia vasárnapi karácsonyi ünnepségén egy szerződéskötésre is sor került, amely azt mutatja meg, hogy egy fiatalnak miért is érdemes sokat edzeni, számtalan szórakozásról lemondani, sok mást háttérbe szorítani a kosárlabda érdekében. És megmutatja azt is, hogy milyen céllal dolgoznak az edzők nap mint nap, s valójában miért hozták létre az Akadémiát.

Kucsera Dániel a Mercedes Kosárlabda Akadémián nőtt fel, majd 18 évesen került át a KTE-Duna Aszfalthoz. Az azóta eltelt időben bizonyította, hogy az Akadémián magas szintű felkészítést kapott. Kitartásával, igyekezetével, sok-sok munkával pedig kiharcolta a felnőtt csapat edzőinek bizalmát, és immár rendszeresen játszik hétről-hétre a profi A-csoportos bajnokságban.

A 20 esztendős játékos most karrierje eddigi legnagyobb lépését tette meg. A KTE-Duna Aszfalt ugyanis 2020. január 1-től kezdődően két és fél évre szóló profi szerződést adott a játékosnak!

Szerző: Komáromy András, 19-12-16 16:38