Kulcsfontosságú meccs következik a Honvéd ellen

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szerdán már a fővárosban csap össze az újonc Honvéddal.

A 8. fordulóból erre a hétre, szerdára tett mérkőzésen a Budapest Honvéd lesz a 4-4-gyel álló hírös városiak ellenfele. Az újonc gárda egyelőre nyolc meccséből kettőt tudott csak megnyerni, ám pont legutóbb tudták kiharcolni a győzelmet hazai pályán a Kaposvárral szemben.

A KTE a 9. helyről, míg a Honvéd a 13. pozícióból várhatja a szerdai összecsapást.  A fővárosi gárda új amerikai légiósát, Taz Shermant is bevetheti már ezen a meccsen.

- Nem sok időnk van felkészülni a következő megmérettetésre. Egy nehéz mérkőzésre számítok a Honvéd ellen - mutatott rá Forray Gábor vezetőedző. Láttam több meccsüket is személyesen, a legutóbbi Kaposvár ellenit is, és azt kell mondjam, hogy harcosan, jó szellemben védekeznek és támadnak, csapatként funkcionálnak. Mezőnyjátékosaik nagy kedvvel és energiával kosárlabdáznak, erre kell felkészülnünk. Nekünk kulcsfontosságú lesz ez a mérkőzés, mindenképpen győzni szeretnénk. Akkor tudunk feléjük kerekedni, ha használjuk az eszünket. A mi csapatunkban rendkívül sok rutinos, nagy játékintelligenciával rendelkező játékos van, ezt az előnyünket kell kihasználni a Honvéd ellen. Kollektívan, megfontoltan kell játszanunk, és akkor megnyerhetjük a számunkra nagyon fontos összecsapást szerdán a fővárosban - zárta gondolatait.

Budapest Honvéd - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 8. forduló
2022. november 30., szerda 19.00 @ Ludovika Arena
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert
MKOSZ ellenőr: Dernei Gábor



Szurkolói információk

Csarnok címe:  1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 23-25.

Jegyinfók


A mérkőzést a MindigTVGo Sport-on is meg lehet tekinteni előfizetés után. (799 forint / hónap)

 

Szerző: Komáromy András, 22-11-28 17:16