Meccsre és győzelemre éhesen utazunk a Kaposvárhoz

Szombaton 18:30-kor a 14. fordulóból előrehozott bajnoki találkozót vív a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Kaposvár Arénában.

A két csapat kecskeméti összecsapásán hosszabbításban tudott győzni a Váradi-alakulat.

A kaposváriak szerdán a Szegedet látták vendégül, és 51-64-re alulmaradtak.

A Kecskemét számára sok idő maradt ki tétmeccs nélkül, legutoljára október 10-én, a Debrecen vendégeként tudtak bajnoki mérkőzést játszani, így most mindenki sikerre éhesen várja az ütközetet. Fontos lenne a győzelem megszerzése, hiszen a következő héten a Falcot és a Körmendet látják vendégül a Messzi István sportcsarnokban, így nem mindegy,  hogy milyen hangulatban várhatják a folytatást.

 

Váradi Kornél vezetőedző bízik tanítványaiban, és hogy idegenben is sikerül legyűrni a Kaposvárt:

-         A bajnokság eddigi része nem úgy alakult ritmusában, ahogy azt előzetesen elterveztük. Próbálkoztunk több csapattal is mérkőzéseket lekötni, hogy ne essünk ki a meccsritmusból, ám ez sajnálatosan nem sikerült. Annak nagyon örülünk, hogy a Kaposvárral sikerült előrébb hozni ezt a találkozót a 14. fordulóból. Úgy gondolom, hogy a csapatok és a sportág érdeke is, hogy minél több mérkőzés zavartalanul lemenjen. Az elmúlt hetekben is maximális koncentrációval, profi hozzáállással végezték a fiúk a dolgukat, készen állunk a megmérettetésre. Vendéglátónk belefutott szerdán egy nem várt vereségbe, így most biztos vagyok benne, hogy kettőzött erővel vágnak neki a szombati összecsapásnak. Fontos lesz, hogy ezt kontrollálni tudjuk, jól kezdjünk, és végig magabiztosan hajtsuk végre az eltervezett taktikát. A játékosaim közül mindenki éhes a meccsre és győzelemre, a maximumot fogjuk nyújtani, hogy ezt el is érjük. A keret tagjai egészségesek, egyedül Chester Lewisra nem számíthatunk kisebb sérülése miatt.

 

Kaposvári KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, 14. forduló (előrehozott)
2020.10.24., 18:30 @ Kaposvár Aréna (Arany János u. 97.)
Játékvezetők: Benczur Tamás, Goda László, Boros Tamás
Ellenőr: dr. Gincsai János

U20-as kezdés: 15:45

 


Szurkolói információk

A jelenleg érvényben levő szabályozások értelmében szurkolói létszámbeli korlátozás nincs a Kaposvár Arénában, amelynek teljes területén továbbra is kötelező a maszk viselése. A mérkőzésre való beléptetésnél testhőmérsékletet mérnek, 37,5 Celsius-foknál magasabb érték esetén nem lehet belépni a Kaposvár Arénába. A rendezők kérik a szurkolókat, hogy amennyiben bármilyen Covid-fertőzésre utaló tünetet észlelnek magukon, akkor szurkolótársaikra való tekintettel maradjanak otthon. Kérik továbbá, hogy a szurkolók ügyeljenek a távolságtartásra, mind a lelátón, mind az aréna egész területén! 


Fontos tudnivaló, hogy a Kaposvár Arénában továbbra is csak készpénzzel lehet fizetni. A büféhasználatra vonatkozó szabályzat szerint a lelátóra nem lehet itallal és étellel bemenni. A vásárlásra és a fogyasztási helyszínre külön szabályozást vezettek be, amely a helyszínen kitáblázott információk szerint megismerhető. 

Szerző: Komáromy András, 20-10-23 14:10

Kapcsolódó dokumentumok