Még mindig csak négyen edzenek

Továbbra is csak négy játékos edz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét játékoskeretének tagjai közül. Váradi Kornél vezetőedző elsősorban fizikai állóképességet fejlesztő-szintentartó gyakrolatokat vezényel – természetesen folyamatos egészségügyi ellenőrzés mellett (testhőmérséklet-ellenőrzés, véroxigén ellenőrzés, pulzusmérés).

A keret többi tagja jelenleg az OSEI által előírt várakozási időszakban van (meghatározott idő után lehet elvégezni a súlyos-szövődményes elváltozások megelőzésére vagy kiszűrésére kötelezővé tett, a sportorvosi vizsgálatot megelőző kardiológiai és laboratóriumi vizsgálatokat). Csak ezek után, a megfelelő eredmények tudatában kezdhetik majd el az edzéseket a klub rehabilitációs edzésterve alapján. Ez utóbbi az OSEI és a kecskeméti orvosi stáb segítségével készült.

Mindezek figyelembevételével a Duna Aszfalt-DTKH már egyeztetett az MKOSZ Versenyirodájával és az érintett klubokkal, a kecskeméti csapat legközelebb december 16-án Pécsen játszik bajnoki mérkőzést, és a februári válogatott szünetig várhatóan az összes elmaradt mérkőzést sikerül pótolni – amint véglegesnek tekinthetőek a módosítások, a ktekosar.hu oldalon nyilvánosságra hozzuk a programot.

Szerző: Komáromy András, 20-12-01 09:11