MILISAVLJEVIC MINDIG A 100%-RA TÖREKSZIK

Milos Milisavljevic hétfőn érkezett Kecskemétre, és már bele is vetette magát a munkába. A szerb kosárlabdázót kérdeztük az első magyarországi évéről, illetve arról, hogy milyen filozófiát képvisel a pályán.

Két héttel ezelőtt jó formában voltál a KTE ellen. Gondoltad volna akkor, hogy ide fogsz igazolni?

Tényleg jó formában voltam legutóbb a Messzi István sportcsarnokban, és ennek is köszönhetően tudtunk nyerni itt a volt csapatommal. Akkor még nem sejtettem, hogy itt fogom folytatni. Remélem, hogy az a meccs nem fog hiányozni a KTE-nek az alapszakasz végén!

Hétfőn csatlakoztál a kerethez. Milyenek az első benyomásaid?

Nagyon szívélyesen fogadtak az öltözőben a srácok, jól érzem magam a csapatnál. Igyekszem gyorsan beilleszkedni, hogy már a következő meccseken a legjobb tudásom szerint segítsem a KTE-t.

Ez az első éved Magyarországon. Milyen a bajnokság véleményed szerint?

Valóban ez az első évem Magyarországon, de hét éve már játszottam magyar csapatok ellen. Összehasonlítva az akkori helyzetet, és a mostanit, azt kell mondanom, hogy sokat fejlődött a bajnokság. Kiváló játékosok jönnek játszani a csapatokhoz szerte a világból, és a nemzetközi porondon is jól helytállnak a magyar együttesek.

Mi a legjellemzőbb rád a parketten?

Mindig 100%-ra törekszem a pályán, és az a célom, hogy lendületet adjak a csapattársaimnak, hogy a lehető legtöbb győzelmet ünnepelhessük közösen.

Mit csinálsz szabadidődben?

Általában a csapattársaimmal szoktam eljárni kávézni és lazulni.

Üzennél valamit a szurkolóknak?

Bízom benne, hogy gyorsan megkedvelnek majd, és minél többen jönnek majd a meccseinkre drukkolni!

Szerző: Komáromy András, 20-01-28 15:59