MILOS MILISAVLJEVIC KECSKEMÉTEN FOLYTATJA

Az elmúlt héten még Szegeden szerepelt Milos Milisavljevic, ám a klub szombaton közös megegyezéssel szerződést bontott vele, hétfő délután pedig már a KTE-Duna Aszfalt játékosaként vett részt edzésen Kecskeméten.

Az 1993-as születésű szerb játékos játszott korábban a spanyol első osztályban (ICL Manresa és az NBA D-Ligájában is (Santa Cruz Warriors). Az idei bajnokság első 17 fordulójában a Naturtex-SZTE Szedeák tagjaként 12.2 pontot átlagolt. Ellenünk legutóbb 18 pontig jutott és 32-es VAL-lal fejezte be a mérkőzést.

A szegedi együttesnél átszervezik a keretet, így szombaton szabadon igazolhatóvá vált a 2-es és 1-es poszton bevethető Milisavljevic. Klubunk ajánlatot tett számára, amelyet a játékos elfogadott.

- Milos Milisavljevic jó képességű kosárlabdázó – mondta az új játékosról Forray Gábor vezetőedző. - Ismerjük régóta, hiszen régebben a Spartak Suboticában szerepelt, velük sokszor találkoztunk edzőmeccseken. Bozo Djurasovic és Karahodzics Kemal is játszott vele egy csapatban korábban. Fontos, hogy ismeri a játékrendszerünk alapjait, folyamatosan meccsben volt, jól illeszkedik a szerkezetünkbe. A szerencsének is köszönhetően tudtunk végül az anyagi lehetőségeinkhez mérten egy kiváló hozzáállású játékost igazolni.

Szerző: Komáromy András, 20-01-27 16:44