Mindent megteszünk a győzelemért szerdán

A mérkőzéssel kapcsolatban fontos kiemelnünk, hogy klubunk – szorosan együttműködve a Messzi István Sportcsarnokot működtető Hírös Sport Nonprofit Kft. vezetőivel - a járványhelyzet miatti hatályos szabályozókat betartva a hazai mérkőzéseken egyelőre 600 szurkolót fogadhat.

Ezzel kapcsolatban létrehoztunk a hivatalos weboldalon (ktekosar.hu) egy felugró ablakot, amely átirányít a szurkolói regisztrációs felületre. Ez a mérkőzéseket megelőzően két nappal nyílt meg. Aki itt regisztrál, az biztosan bejut a mérkőzésre – a rendszer csak annyi regisztrációt fogad, amennyi a csarnok aktuális befogadóképességének megfelelő. A sikeresen regisztráló szurkolók a jegyeiket a Messzi István Sportcsarnok pénztárában vehetik meg a meccs napján 16.30-tól. Fontos, hogy egy regisztrációval csak egy jegy foglalható! Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenkit névvel, külön-külön regisztráljanak be. Az előregisztráció a meccs napján 15:00 órakor zárul.

Akik regisztráció nélkül érkeznek, azok érkezési sorrendben vehetik meg a napi jegyüket, amíg el nem értük a maximális létszámot.

A jegyárak változatlanok maradtak: a felnőttjegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes. Kérjük utóbbi esetben is regisztrálni szíveskedjenek a gyermeket!

További fontos szabályok

A nézők – mint ahogyan az már a csapatunk hazai felkészülési mérkőzésein is működött - a Messzi István Sportcsarnok főbejáratán léphetnek be, itt hőmérséklet ellenőrzésen és kézfertőtlenítésen esnek át. Fontos, hogy a csarnokba csak maszkban lehet belépni, és ezt a benntartózkodás idején mindvégig használni kell, figyelemmel a helyes maszkhasználatra: az orrot és szájat is takarnia kell a maszknak! A KTE Kosárlabda Klub Kft. lehetőséget biztosít maszk vásárlására a jegypénztárban.

A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás stb.) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

A lelátón a lezárt helyekre nem szabad ülni (1,5 m biztonsági távolság), és tilos minden fizikai kontaktus a csapatokkal! Az összes közös használatú területen (szociális helyiség, büfé, folyosó) be kell tartani a 1,5 m biztonsági távolságot.

Kérjük szurkolóinkat, hogy önmaguk és a közösség egészsége érdekében, ahogyan a mindennapokban, úgy a csarnokban is tartsák be a szükséges szabályokat, mossanak kezet, használják a maszkot és használják a kihelyezett fertőtlenítőket!


Visszavágni a DEAC-nak

Szombaton Debrecenben játszott csapatunk a bajnokság 17. fordulójából előrehozott találkozón. A kiélezett meccset végül 67-59-re a hazaiak nyerték, most pedig itt a lehetőség, hogy visszavágjunk nekik.

- Habár kikaptunk szombaton idegenben, voltak pozitívumai is a mérkőzésnek, nagyon sok szituációt jól oldottunk meg, amelyek azt mutatják, hogy folyamatosan fejlődik csapatunk - mondta Váradi Kornél vezetőedző. - Az elején sajnos nem úgy kezdtünk, ahogy azt elterveztük. Ezt mindenképpen javítanunk kell, és agresszív, határozott játékkal kell fellépnünk már az első percektől fogva, és ezt mindvégig tartanunk is kell. Különösen igaz ez az olyan topcsapatok ellen, mint a DEAC. Az elmúlt napok edzései a szombati mérkőzés elemzéséről szóltak, hogy a hibákat kijavítsuk, az erősségeinket pedig fokozzuk. Mindent megteszünk hazai pályán a győzelemért, ehhez pedig az kell, hogy végig maximális koncentrációval kosárlabdázzunk. Úgy gondolom, hogy az előző mérkőzések is megmutatták, hogy a fiúk küzdőszellemére nem lehet panasz. Szurkolóink támogatása nélkülözhetetlen lesz a sikerhez, a Kaposvár ellen is végig mellettünk álltak, és ez nagy segítség számunkra.



Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Debreceni EAC
férfi kosárlabda NBI A-csoport, alapszakasz 4. forduló
2020.10.14., 18:00 
Messzi István sportcsarnok

Szerző: Komáromy András, 20-10-13 07:37

Kapcsolódó dokumentumok