Mindent megteszünk az egyenlítésért szombaton

1-0-ra vezet a Szolnok az 5-8. helyekért folyó párharcban. Szerdán apróságokon múlt, hogy nem sikerült elvenni a pályaelőnyét a mély kerettel rendelkező Olajbányásznak. Szombaton 40 percen át kell fenntartani a koncentrációt, és akkor minden esély meglesz az egyenlítésre. Szurkolóink ne feledjék, hogy az eredeti időponttól eltérően egy órával később, 19.00 órától startol a szomszédvári ütközet.

Klubunk és a Kecskeméti Rendőrkapitányság arra kéri továbbá a hazai szurkolókat, hogy az Dózsa György úton és Izsáki úton, valamint az Olimpia utcán folyó úttest felújítások miatt időben érkezzenek, és a SzilCoopnál található parkolóhelyeket válasszák, onnan gyalog közelítsék meg a Messzi István sportcsarnokot! Köszönjük!

Szerdán az utolsó negyedben tudott fordítani, és megőrizte pályaelőnyőt a Szolnoki Olajbányász a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen. Szombaton 19 órakor lesz lehetőség egyenlíteni a párharcban, és  ezért mindent meg is tesznek majd Forray Gábor tanítványai.

-Azt kaptuk tőlük, mint amire készültünk, némileg a rotáción változtattak – kezdte Forray Gábor vezetőedző. - Bosszús vagyok, hogy nem tudtunk nyerni szerdán a Tiszaligetben, mert sokáig mi irányítottuk a mérkőzést. A végjátékban a kivédekezett támadásokból a lepattanó labdákat nem mi szedtük le, és második, vagy sokadik szándékból kaptunk hárompontosokat ezekből, legalább ötöt. Ezek döntöttek. Dicséret is illeti a csapatomat, és nem marasztalhatom el a játékosokat, mert mindenki a maximumot nyújtotta, megtettek mindent a sikerért a fiúk. Két játékosunk is hiányzik a megszokott rotációból, valamint azt se felejtsük el, hogy a Szolnok komolyabb célokért összerakott kerettel bír, egyáltalán nem mi vagyunk a favoritok. Az első 37-38 percnyi produkciót kell kitolnunk a lefújásig, akkor lehetünk sikeresek ellenük. Szombaton mindent elkövetünk, hogy egyenlítsünk a párharcban, és erre minden esélyünk megvan, hiszen megmutattuk, hogy tudunk jól és eredményesen kosárlabdázni az Olaj ellen. Szurkolóink biztatására nagy szükségünk lesz, hiszen számunkra ők a hatodik ember a pályán.

 

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász
Tippmix Férfi NBI A-csoport rájátszás 5-8. helyért, 2. meccs
2023. május 6., szombat 19:00 - Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Tóth Cecília, Minár László, Kovács Nimród
MKOSZ ellenőr: dr. Páli Kálmán 

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása 1-0 a Szolnok javára.

 


Szurkolói információk

Most is lesz "van egy dobásod?!" játék értékes nyereményekért, nevezés itt!


Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 23-05-04 14:33

Kapcsolódó dokumentumok