Módosult az ellenfél a pénteki edzőmeccsre

A Körmend helyett a Paks együttesét látjuk vendégül a Messzi István sportcsarnokban szeptember 25-én, pénteken 18:30-tól a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen. A belépés díjtalan.

A szabályoknak megfelelően a nézők létszáma korlátozott, így maximum 400 főt tudunk beengedni a felkészülési mérkőzésre.

A nézők a Messzi István Sportcsarnok főbejáratán léphetnek be, itt hőmérséklet ellenőrzésen (max 37,5 °C) és kézfertőtlenítésen esnek át. Fontos, hogy a csarnokba csak maszkban lehet belépni, és ezt a benntartózkodás idején mindvégig használni kell, figyelemmel a helyes maszkhasználatra (az orrot és szájat is takarnia kell a maszknak)!

A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás, stb...) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

A lelátón a lezárt helyekre nem szabad ülni (1,5 m biztonsági távolság), és tilos minden fizikai kontaktus a csapatokkal! Az összes közös használatú területen (szociális helyiség, büfé, folyosó) be kell tartani a 1,5 m biztonsági távolságot. 

Nagy tiszteletetel kérjük szurkolóinkat, hogy önmaguk és a közösség egészsége érdekében, ahogyan a mindennapokban, úgy a csarnokban is tartsák be a szükséges szabályokat, mossanak kezet és használják a kihelyezett fertőtlenítőket. 

Szerző: Komáromy András, 20-09-24 14:01