Pénteken is együtt a férfi egészségért

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2022. november 15-én (minő véletlen, akkor is éppen a Falco ellen léptünk pályára) első alkalommal dolgoztunk együtt a férfi egészségért egyik egészségügyi partnerünkkel. Az akkori nagy sikeren felbuzdulva újra összefogtunk a Mobilvérvétel csapatával, s megint akciót hirdetünk szurkolóink között az egészség védelme érdekében: a pénteki bajnoki mérkőzés előtt az első 20 jelentkező számára ingyenes PSA-vizsgálatot biztosít klubunk.

"Együtt a férfi egészségért" - A prosztatarák időben való kimutatása érdekében ingyenes szűrő kampányt hirdetünk! A Mobilvérvétel szakemberei, Sajtos Zita és Rácz Zsolt pénteken, a KTE-Falco meccs előtt már 16:30-tól várják az érdeklődőket a Messzi István Sportcsarnokban kialakított vizsgálóban.

Gyors, szakszerű vérvétellel (vénából) történik a vizsgálat, a minta kiértékelése pedig akkreditált orvosdiagnosztikai laboratóriumában zajlik.

Várjuk szeretettel a vizsgálatra a 40 évet betöltött férfiakat. A vizsgálat regisztrációhoz és érvényes KTE-bérlethez, vagy a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mostani, Falco elleni meccsére szóló jegyhez kötött, kérjük ide írják meg nevüket előzetesen: mobilvervetel@gmail.com

Éljünk a lehetőséggel, éljünk az egészségünkkel!

Szerző: Komáromy András, 23-11-13 14:50