Nehéz körmendi túra előtt a felnőtt csapat

A körmendiek a héten dupláznak, szerdán elmaradt bajnoki meccsen verték meg a Szegedet magabiztosan (97-74). Győzelmükkel felzárkóztak a rendkívül sűrű középmezőnyhöz, ahol jelenleg nyolc gárda is 5 győzelemmel áll a tabellán.

A Falco elleni rangadó után is a harmadik pozícióból várhatja a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a folytatást. A felkészülést kisebb sérülések, betegségek nehezítették.

-Láttuk a szerdai körmendi meccset kielemeztük, felkészültünk belőlük maximálisan - mondta Forray Gábor vezetőedző a meccset megelőzően. - Hazai pályán mindig a legjobb arcukat mutatják a vasiak, ezúttal is dobtak 13 triplát. Most is a védekezés lesz a kulcsa az összecsapásnak. Két kreatív hátvédjük van, akik jól bontják a védelmet, megtalálják a kinti dobókat. Nagyon jól céloznak távolról, hogy mást ne mondjak, Ferencz Csaba is ott lesz a pályán náluk, aki a legjobb magyar játékosok között van, és előszeretettel áll bele a triplákba. Vannak kisebb sérülések, betegségek, amelyek miatt nehéz jelenleg megmondani, milyen kerettel tudunk Körmenden pályára lépni. Egy biztos, aki pályán lesz, az a maximumot fogja nyújtani! - jelentette ki a tréner.

 

Egis Körmend - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 12. forduló
2021.12.18., szombat 18:00 @ Körmendi sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás, Török Róbert, Sörlei Attila
MKOSZ ellenőr: Bognár Tibor


Szurkolói információk

A felnőtt jegy 2500, a diák-nyugdíjas belépő pedig 1800 forintos áron lesz megvásárolható a helyszínen.

Körmendi Városi Sportcsarnok
9900 Körmend, Kossuth Lajos utca 36.

A hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzést 18 év feletti személyek kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatják! Kiskorú szurkolók pedig kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg a mérkőzést a helyszínen! 

Szerző: Komáromy András, 21-12-17 09:27