Nem volt tabutéma a szurkolói ankéton

A csütörtök kora esti szurkolói ankéton Ivkovic Stojan szakmai igazgató tájékoztatta a szép számban megjelent szimpatizánsokat. 

A szakember elmondta, hogy számára is új, ez az élet szülte helyzet, és egyben kihívás számára, hogy Forray Gábort helyettesítse átmenetileg a következő időszakban. Hangsúlyozta, hogy változtatást nem tervez sem a játékoskeretben, sem a szakmai stábban. Mindenkiben maximálisan bízik, és hisz benne, hogy közös erővel, sok befektetett energiával elindulhatnak felfelé a tabellán. 

Szurkolói kérdésre, hogy hogyan reagált a csapat a változásokra, azt mondta: mindenki profi és pozitív szemlélettel folytatta a munkát, és azon dolgoznak gőzerővel, hogy pénteken megszerezzék újabb sikerüket az alapszakaszban. Arra kérte a drukkereket, ahogy eddig az elmúlt több mint egy évtizedben, úgy eztán is támogassák a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétet. 

A kiváló hangulatú találkozón az első Ivkovic Stojan által tartott tréningen elhangzottakra is fény derült. A szakmai igazgató azt kérte a csapat minden tagjától, hogy úgy álljanak minden mérkőzéshez, hogy a rájátszás kiharcolása reális cél maradjon. 

Szerző: Komáromy András, 23-12-07 20:50