Parázs összecsapásra van kilátás pénteken

A férfi kosárlabda-válogatott világbajnoki selejtezőit követően folytatódott a hétvégén a bajnokság, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kiváló első félidőt követően végül alulmaradt a címvédő Falco otthonában. Március 18-án, pénteken az utolsó hazai alapszakasz meccsen a Körmend ellen javíthatnak Forray Gábor tanítványai.

Még két forduló van hátra az alapszakaszból, ennek utolsó hazai állomása következik pénteken. Az ellenfél az Egis Körmend gárdája lesz, amely jelenleg a tabella 4. helyén áll, míg a hírös városiak a 9. pozíciót foglalják el.

A vasiak az előző körben a Sopront győzték le hazai környezetben, míg a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kiváló első félidőt követően végül kénytelen volt fejet hajtani a címvédő Szombathely ellen az Arena Savariaban. 

Forray Gábor vezetőedző parázs mérkőzésre számít, hiszen a Körmend ellen mindig kiváló hangulatú összecsapásokat vívnak.

-Nagyon hosszú kerete van a vasiaknak, és emellett erősségük, hogy rettentően agresszívan védekeznek - mondta a mérkőzés előtt Forray Gábor vezetőedző. -  Faulthatáron, vagy akár azon felül védekeznek, ez a taktikájuk meghatározó része. Nyilván nem lehet tíz játékost kipontozni, mindent befújni, ezért komoly fizikális megmérettetés vár ránk. Fel kell vennünk a kesztyűt, és hasonló módon agresszívan és élesen kell kosárlabdáznunk, hogy legyőzzük őket. A héten külön készültünk erre a stílusra, pénteken pedig a gyakorlatba kell ezt minél jobban átültetni. Szurkolóink a legutóbbi hazai meccsen, a Sopron ellen varázslatos hangulatot teremtettek. Bízom benne, hogy most is emlékezetes este lesz, és győzelmet ünnepelhetünk közösen - zárta gondolatait.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 25. forduló
2022. március 18., péntek 18.00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás, Frányó Péter, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Gorka Szabolcs


Szurkolói információk

  • Ismét lesz "van egy dobásod" játék, részletekért kattints IDE!

  • Magyarország Kormányának 77/2022. (III. 4.) rendeletével összhangban az MKOSZ 2022. március 7-én 00.00 órától felfüggeszti a Sportegészségügyi Szabályzat mellékletét képező COVID-19 IRÁNYELVEK előírásainak alkalmazását. Ennek megfelelően, a mérkőzések és edzések szervezésére vonatkozó, valamint a sportolók, illetve sportszakemberek kosárlabda rendezvényen történő részvételével kapcsolatos, a járvány terjedésének megakadályozása érdekében előírt kötelezettségek, illetve a mérkőzések nézőként történő látogathatóságára vonatkozó korlátozások további értesítésig hatályukat vesztik. Védettségi igazolvány tehát nem szükséges a mérkőzések látogatásához.

  • Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 22-03-16 15:27

Kapcsolódó dokumentumok