Pécsen is a győzelem a cél

Szerdán a PVSK-Veolia vendégei lesznek a kecskeméti férfi kosárlabdázók 18:00 órától.

Jó szériában van a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, hiszen legutóbbi három meccsüket megnyerték, és ezzel vezetik a play-out szakasz (9-14. helyért) tabelláját.

A vendéglátó pécsiek eddig még csak két meccset játszottak a play-outban. Egyszer kikaptak hazai környezetben az Oroszlánytól, majd javítottak mérlegükön, és a kiesés szélén billegő Jászberényt idegenben megverték. 

Váradi Kornél, a kecskemétiek mestere szerint a kulcs továbbra is a védekezés lesz. Ha az stabilan működik, akkor győzhetnek a Lauber Dezső sportcsarnokban.

"A pécsiek gyors és agresszív kosárlabdát játszanak. Minőségi légiósokkal rendelkeznek, és a magyar játékosaik is között vannak remek játékosok. A legfontosabb ezúttal is az lesz, hogy a védekezésünk megfelelően működjön, mint az legutóbb Kaposváron is történt. Ahogy a play-out szakaszában eddig építkeztünk, úgy a folytatásban is ebben a koncepcióban dolgozunk tovább. Mindent megteszünk szerdán Pécsen, hogy a jó szériánk folytatódjon" - mondta el a meccset megelőzően a Duna Aszfalt-DTKH vezetőedzője.

PVSK-Veolia - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, Play-out 4. forduló
2021.04.21., 18:00 @ Lauber Dezső sportcsarnok
Játékvezetők:  Cziffra Csaba Zsolt, Farkas Gábor, Makrai Márton
MKOSZ ellenőr: Bognár Tibor

 

Szerző: Komáromy András, 21-04-20 12:08