Rastko Dramicanin visszatér Kecskemétre

Napról-napra egyre inkább körvonalazódik a KTE-Duna Aszfalt kerete a 2020/2021-es bajnoki szezonra. Ennek a folyamatnak újabb fontos állomása Rastko Dramicanin szerződtetése.

A csapat új (pontosabban régi-új) játékosa már jól ismert a kecskeméti szurkolók számára, hiszen 2017 és 2019 között két szezonban szerepelt a KTE-Duna Aszfalt mezében. Ponterős játékosa volt az akkori csapatoknak, hiszen 1064 pontot hozott össze 76 mérkőzés alatt (két teljes szezon alatt 14 pontos átlag).

Rastko Dramicanin egy év kitérő után tér most vissza Kecskemétre Kaposvárról. A 208 centiméter magas szerb játékos nagy reményekkel várja az előttünk álló szezont.

„A kecskeméti ajánlat nagy örömömre szolgált, két eredményes évet tölthettem el korábban a KTE-Duna Aszfaltban – mondta Dramicanin az új szerződését illetően. - A menedzsmentet és a játékosok zömét jól ismerem, és az a játékfilozófia is közel áll hozzám, ami a KTE-t jellemzi. Rengeteg szép emlék köt a városhoz és a csapathoz, várom már, hogy elkezdhessük a közös munkát.”

Váradi Kornél, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője első kecskeméti évében már dolgozott együtt a kosárlabdázóval, és csak pozitív gondolatokat tudott megfogalmazni Dramicanin érkezéséről.

„Rastko Dramicanin hosszú ideje a magyar mezőny egyik meghatározó légiósa, ezt már számtalanszor bizonyította. Olyan mentalitású játékos, akivel minden edző szívesen dolgozik együtt. Egyértelműen erősítés a csapatunk számára.”

 

Szerző: Komáromy András, 20-07-17 13:43