Rengeteg edzés és egy edzőmeccs vár a héten a csapatra

Maximálisan kihasználja a március 27-ei, Jászberény elleni meccsig lévő időszakot a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, és rengeteg edzéssel, valamint egy edzőmérkőzéssel marad ritmusban a folytatásra.

Az alapszakaszból már csak egyetlen mérkőzése maradt a kecskeméti férfi kosárlabdázóknak, amely jövő héten szombaton lesz Jászberényben.

Ezen a héten is rendeznek elmaradt bajnoki találkozókat az NBI A-csoportos bajnokságban, ám ez a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétet nem érinti már, ezért edzőmeccset is lekötött a szakmai stáb a hétre, hogy ne csak egymás közötti játékkal maradjon ritmusban a gárda.

„Az elmúlt hetek felpörgetett tempója után most egy kis időnk van rendezni a sorainkat, és erre szükségünk is van, mert nem tudtunk az elvárásoknak megfelelően szerepelni. Főleg a védekezésünket kell összerakni a folytatásra. A hét második felében lesz egy edzőmérkőzésünk is, amely elsősorban arra lesz hivatott, hogy ritmusban maradjon a csapat, továbbá gyakorolni tudjuk ellenféllel szemben taktikai repertoárunkat. A fiúk már többször bizonyították ebben a szezonban, hogy képesek átlendülni a mélypontokon, van szíve és karaktere a csapatnak. Az előttünk álló időszakban is erre az igazi csapatszellemre lesz szükségünk. Nincs megállás, dolgozunk keményen tovább, hogy kijavítsuk a hibákat, és visszatérjünk Jászberényben a győzelem útjára” – mondta Váradi Kornél vezetőedző.

Szerző: Komáromy András, 21-03-17 14:33