Saját ügyvéd segíti Dramicanin életét

Rastko Dramicanin számára nem csupán azért különleges az idei év, mert ez lesz a tizedik szezonja a magyar bajnokságban (eddig öt idény Jászberényben, egy Kaposváron és három Kecskeméten), hanem mert először veselkedett neki a felkészülésnek már házas emberként. „Rasa” mesélt a lakodalomról, az élményeiről, és persze megkerülhetetlen volt a felkészülés is.

- Ahogy mindenki más életet, úgy a miénket is átírta kicsit a koronavírus-járvány – mondta Rastko Dramicanin. - A feleségemmel már tavaly megtartottuk az egyházi esküvőt, ám a pandémia miatt a családtagjaink, a barátaink előtt csak idén nyáron tudtunk összeházasodni. De szerencsére amilyen sokat kellett rá várnunk, annyira jól sikerült, mindenki önfeledten szórakozott, és méltóan tudtunk ünnepelni közösen a körülbelül százfős vendégsereggel. Gyönyörű környezetben, egy tó mellett rendeztük az eseményt, biztos vagyok benne, hogy örök emlék lesz.



A feleséged is veled él majd Kecskeméten?

- Nevena ügyvédként dolgozik, így sokat lesz Szerbiában, de időről időre jön majd Kecskemétre is természetesen. Bízom benne, hogy az idei szezonban végig szurkolók előtt játszhatunk, és akkor el tud jönni ő is megnézni minket.

Egy hete tudtál csatlakozni a kerethez. Milyennek ítéled meg az alapozást eddig?

- Nagyon örültem, hogy újra láthatom a csapattársakat, a megszokott családias légkörbe érkeztem vissza. Most egy nagyon kemény fizikai felkészítésben van részünk, érződik olykor a fáradtság rajtunk, de ez így van rendjén, hiszen hosszú szezon elé nézünk, bírnunk kell a terhelést, ennek az alapjait pedig most kell letenni.

Mit gondolsz, mi lehet a reális cél az előttünk álló szezonban?

- A tavalyihoz képest változik a keretünk több poszton is. Bízom benne, hogy sikerül minél erősebb csapattá formálódnunk az új játékosokkal. A klubnak ez lesz a 10. szezonja, és én is most kezdem a 10. idényt a magyar bajnokságban, szeretném, ha emlékezetesre sikeredne a kettős jubileum. 

Szerző: Komáromy András, 21-08-13 13:02