Sikerrel szeretnénk zárni Sopronban a szezont

A vasárnap, kecskeméti egyenlítés után szerdán csapnak össze újra a csapatok a 7-8. helyért Sopronban 17 órai kezdettel.

Meggyőző játékot produkálva egyenlített a Sopron KC ellen vasárnap a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, így a szerdán 17 órakor kezdődő összecsapás hivatott eldönteni, hogy melyik gárda szerzi meg a pontvadászat 7. helyét. 

A kecskemétiek a Messzi István Sportcsarnokban bemutatott játékra alapozva szeretnék a szezont győzelemmel zárni a hűség városában. 

-A legutóbbi mérkőzést nagyon jól kezdtük, kiépítettünk egy nagyobb előnyt, amelyet tartani tudtunk, és megérdemelten nyertünk - kezdte Forray Gábor vezetőedző. A szokásos menetrendben, és az eltervezett stratégia mentén készülünk a harmadik összecsapásra is. Természetesen vannak olyan elemek, amelyeket még tudunk csiszolni, így a napokban ezeken lesz a hangsúly.  A fiatalok újfent sok lehetőséghez fognak jutni. Remélem most is lesznek olyan éles szituációk, amelyek révén tudnak fontos tapasztalatokat szerezni. Győzelemmel szeretnénk zárni a bajnoki évadot, és megszerezni a hetedik helyezést. Szurkolóink biztatására számítunk! - tette hozzá a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mestere.

Sopron KC - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 
Tippmix Férfi NBI A-csoport rájátszás 7-8. helyért, 3. meccs
2023. május 24., szerda 17:00 Novomatic Arena
Játékvezetők:
MKOSZ ellenőr: 

A párharc az egyik csapat két győzelméig tart. Az állás: 1-1.


Szurkolói információk

Csarnok címe:  9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48.

Jegyvásárlásra a helyszínen van lehetőség, a Novomatic Aréna vendégpénztárában. Kasszanyitás: 16 órától.

Jegyárak:

felnőtt: 2.000 Ft
diák/nyugdíjas: 1.500 Ft

A mérkőzést a MindigTVGo Sport-on is meg lehet tekinteni előfizetés után.

 

Szerző: Komáromy András, 23-05-22 15:32