Sopronban zárul a 2023-as év

Szombaton Sopronban zárul a naptári év a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára. A két gárda kiváló formában van, mindkét fél 3-3 győzelmet aratott az előző körökben. 

A szezon nyitómeccsén a Messzi István Sportcsarnokban kecskeméti siker született, akkor három ponttal (83-80) bizonyultak jobbnak Wittmann Krisztiánék. 

A két gárda közel azonos teljesítményt tett le az asztalra az alapszakasz első felében. A Sopron KC 6 sikerrel a 9. helyen áll, míg a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét öt győzelemmel a 10. pozíciót foglalja el a szombati összecsapást megelőzően. 

- Mint minden meccsre, úgy a szombatira is tisztességesen felkészülünk - nyilatkozta Ivkovic Stojan szakmai igazgató. -  A saját dolgainkkal foglalkozunk. Megtartani azokat a dolgokat, amik jól működtek, és javítani azokat, amik ezt igénylik. A négyes-ötös poszton bevethető amerikai játékosunk most sem fog játszani. A héten külső szakértőként dr. Csont csatlakozott a munkához. A soproniak vezetőedzője, Potocnik a legjobb edzők között van a magyar élvonalban. Jól felkészült ellenféllel nézünk szembe szombaton. Bízom benne, hogy szurkolóink elkísérnek minket Sopronba is, sokat jelent a támogatásuk.

Sopron KC - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 14. forduló
2023. december 30., szombat 17:00 @ Novomatic Arena
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Minár László Balázs, Nyilas István 
MKOSZ ellenőr: dr. Gincsai János Péter

Az U20-as meccs 14.00-kor kezdődik.

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.


>>> Szurkolói információk ide kattintva <<<

Szerző: Komáromy András, 23-12-29 12:30