Szeptember 12-én streetball verseny Kecskeméten!

Elkészült az idei, rövidített streetball-program. Mozgalmas késő nyaruk, kora őszük lesz a szervezőknek: bő egy hónap alatt nem kevesebb, mint 8 rendezvényt bonyolítanak le.
 
A több évtizedes hagyománynak megfelelően idén is Kőbányán indul a sorozat, csak nem május végén, hanem augusztus közepén.
 
Kucsera József, a sorozat főszervezője hangsúlyozta: a vírushelyzet - amely miatt a streetball-szezon is csonka lesz - kapcsán az idei rendezvényeken fokozott egészségügyi biztonsági intézkedéseket alkalmaznak. A záró rendezvényt megelőzően a tervek szerint a helyszíneken nem építenek ki lelátókat, ugyanakkor a versenyirodákon és a pályák mellett is lesznek ún. fertőtlenítő pontok.
  
A sorozat főszervezője kiemelte: köszönettel tartozik a nyíregyházi önkormányzat sportreferensének, Hornyák Enikőnek, valamint a kosaras vezetőknek, akik átvéve a helyi streetball-rendezvények eddig fő szervezője, a közelmúltban tragikusan elhunyt Sitku Ernő rendezéssel kapcsolatos tevékenységi körét, rendkívül rugalmas hozzáállással segítettek a szeptemberi esemény előkészítésében.
 
A 2020-as streetball-program
 
Augusztus 15., szombat, Kőbánya
Augusztus 20., csütörtök, Veszprém
Augusztus 22., szombat, Körmend
Augusztus 29., szombat , Paks
Szeptember 5., szombat, Nyíregyháza
Szeptember 6., vasárnap, Oroszlány
Szeptember 12., szombat, Kecskemét
Szeptember 19., szombat, Budapest Kosárlabdázás Napja

bővebb információk hamarosan!

Szerző: Komáromy András, 20-06-19 11:31