Szerdán a Kaposvár vendégei leszünk

Az alsóházi küzdelmek szerdán Kaposváron folytatódnak a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára.

A playoutot a hírös városiak kezdték jobb pozícióból és jobb eredményekkel, hiszen Körmenden bravúrgyőzelmet arattak, majd az Oroszlányt is két vállra fektették a Messzi István Sportcsarnokban. A hétvégén Szegeden egy kiélezett csatában maradtak csak alul, szerdán pedig már egy újabb fontos összecsapás vár rájuk Kaposváron. A somogyiak két vereséggel rajtoltak, ám az előző körben meg tudták verni a Körmendet, így véget ért hosszú negatív szériájuk. 

Ivkovic Stojan szakmai igazgató nosztalgiával gondolt vissza egy szép kerek évfordulóra, majd az aktuális meccsre is kitért természetesen.

-A szép emlékeket sosem felejti az ember, két hete volt 20 éve, mikor kupagyőztesek lettünk a Kaposvárral - mondta Ivkovic Stojan. - Megünnepeltük ezt azokkal a barátokkal, családtagokkal, akiknek fontos ez az évforduló, fontos a somogyi klub történelme. Pár hónap múlva lesz újra alkalom a nosztalgiára, a bajnoki cím kapcsán. Ami az előttünk álló megmérettetést illeti, számunkra minden mérkőzés különösen fontos. Szerintem az OSE-n kívül senki nincs biztonságban. Az első öt meccsből négyet idegenben kell megvívnunk. Mi úgy számoltunk, hogyha ezekből kettőt nyerünk, akkor reális esély marad kivívni az NBI-es tagságot a következő fordulókban. Szegeden puhák voltunk, ezen változtatnunk kell egyértelműen. Mindenki egészséges jelenleg, és bevetésre kész. Szurkolóinkra számítunk, legutóbb is sokat jelentett támogatásuk a Szedeák ellen.

Kometa Kaposvári KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport playout, 4. forduló
2024. április 24.  szerda 18:00 @  Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Fodor Attila, Lengyel Ádám
MKOSZ ellenőr: Fekete László

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.

>>> Szurkolói információk ide kattintva <<<

Szerző: Komáromy András, 24-04-22 18:42