Szombaton nyílttá tehetjük a párharcot

Szombaton 18 órától a rájátszás második mérkőzése jön, ami lélektanilag borzasztóan fontos lesz, hiszen ha egyenlíteni tudna a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Messzi István sportcsarnokban az Alba Fehérvár ellen, akkor ismét nyílttá válna a párharc a négybe jutásért.

A szerdai összecsapást a Székesfehérvár nyerte 89-82-re, és bár a bravúr nem jött össze idegenben, Forray Gábor vezetőedző bizakodó a szombati megmérettetés előtt. 

-A legfontosabb most a csapat felfrissítése, valamint a taktikai elemek finomhangolása - nyilatkozta Forray Gábor. - Reagálnunk kell az Alba agresszív védekezésére, borzasztó nagy nyomást helyeznek a labdára, keményen védik a kettő-kettőinket. Azt kell megbeszélnünk, hogyan hozzuk fel a labdát, hol indítsuk meg támadásainkat, hol nyitjuk ki a dobóhelyzeteket. Mindenképpen nyerni akarunk. Ha tudunk szombaton egalizálni, akkor nyílttá tesszük a párharcot, és az Albát is el tudjuk bizonytalanítani, és akkor a harmadik mérkőzésen bármi elképzelhető. Szurkolóink biztatása most különösen fontos lesz. Bízom benne, hogy telt ház előtt játszhatunk, és együtt ünnepelhetjük majd a győzelmet - zárta gondolatait a kecskemétiek trénere.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Arconic-Alba Fehérvár
Tippmix Férfi NBI A-csoport rájátszás 1-8. helyért, 2. meccs
2023. április 15., szombat 18:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Minár László, Lengyel Ádám
MKOSZ ellenőr: Bognár Tibor

A párharc az egyik fél három győzelméig tart. 1-0-ra az Alba vezet.


Szurkolói információk

Most is lesz "van egy dobásod?!" játék értékes nyereményekért, nevezés itt!


Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 23-04-13 18:17

Kapcsolódó dokumentumok