Szomszédvári rangadó következik vasárnap

Hét forduló után a Szolnok és a Kecskemét is a dobogón áll, így igazi szomszédvári rangadóra van kilátás vasárnap 19:45-kor a Tiszaligeti sportcsarnokban.

A házigazda a héten Europe Cup mérkőzést is játszott, a Nagyvárad ellen 58-75-re alulmaradtak, így a H-csoport 3. helyén állnak (1 győzelem, 2 vereség) a nemzetközi kupában.

Ami a honi bajnokságot illeti, idáig csak egyszer kaptak ki Gasper Potocnik tanítványai Szombathelyen, a többi mérkőzésüket behúzták. Legutóbb azt az Alba Fehérvárt gyűrték le (81-88), amely ellen mi is győztesen hagyhattuk el a pályát (91-93).

Mindkét gárda kiváló formában várhatja tehát a vasárnapi összecsapást, amelyen Forray Gábor vezetőedzőnk szerint az lesz a döntő, hogyan tudjuk megszervezni védekezésünket:

-Nagyon hízelgő számunkra, hogy ilyen előkelő pozícióból, a 3. helyről várhatjuk a vasárnapi folytatást - nyilatkozta Forray Gábor. A Szolnok második jelenleg, csak a Falcótól kaptak ki idegenben, és az is egy kiélezett mérkőzés volt. Ez jól mutatja a Tisza-parti gárda erejét. Tartom magunkat annyira erősnek, hogy nem kell, hogy megijedjünk. Nem feltett kézzel fogunk pályára lépni a Tiszaligeti sportcsarnokban. Megpróbálunk bravúrt bemutatni, amire felkaphatja a fejét a magyar kosárlabda társadalom. Nagy taktikai csatára számítok. A védekezésünk lesz a kulcsa az összecsapásnak. Minél jobban kell védenünk a tábla alatti, alsó posztos játékukat. Mindenki vállalni fogja a játékot, és ha a maximumot nyújtjuk, akkor bárhogyan is alakul majd a mérkőzés, emelt fővel jöhetünk le a pályáról - mutatott rá a tréner.

Szolnoki Olajbányász -Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 8. forduló
2021.10.31., vasárnap 19:45 @ Tiszaligeti sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, Török Róbert, Goda László
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

(Az U20-as mérkőzés november 2-án, kedden rendezik meg 15 órától.)


Információk a kecskeméti szurkolók számára

A 2021.10.31., vasárnap 19.45-kor megrendezésre kerülő Szolnoki Olajbányász –Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mérkőzésre a vendégszurkolók csak és kizárólag online vehetik meg jegyeiket az alábbi linken:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/olajbanyasz-2021-2022-szezon-szolnok-tiszaligeti-varosi-sportcsarnok-569063/event.html

Vendégszektorok: vendég jobb és vendég bal – csak ide vegyék meg jegyeiket szurkolóink a beléptetési problémákat megelőzendően.

Védettségi igazolvány és fényképes személyazonosító igazolvány bemutatása kötelező.

Szerző: Komáromy András, 21-10-29 10:31