Szülinapi meglepetés a kecskeméti Decathlontól Wittmann Krisztiánnak

Május 22-én ünnepelte 35. születésnapját csapatkapitányunk, Wittmann Krisztián. A kecskeméti Decathlon áruház munkatársai ezen alkalomból lepték meg őt a mai napon, egy nem akármilyen kosárlabdával!

-         A koronavírusokozta  veszélyhelyzet miatt picit késve tudjuk most felköszönteni Krisztiánt, de nagyon fontos az ő személye számunkra, ezért jobb később, mint soha – mondta Kiss Virág, a kecskeméti áruház vezetője. – A KTE-Duna Aszfalt csapata, élen a csapatkapitánnyal mindig készségesen segítenek, és rendszeres résztvevői rendezvényeiknek. Szerettük volna őt meglepni, és egy Tarmak labdát a Wittmann logóval, valamint a 35-ös számmal készítettünk el erre az alkalomra.

Wittmann Krisztiánt meglepetésként érte a köszöntés:

-         Nem tudtam semmit, hogy mire készülnek, nagyon köszönöm a meglepetést, igazán jól esik! Ahogy eddig, ezután is mindig szívesen jövünk, legyen szó jótékonysági futásról, vagy bármilyen más rendezvényről. Az áruház évek óta tartó cipőszponzorációja is nagy segítség számomra, mert az ő Tarmak kosárlabda cipőjükben érzem magam a legkomfortosabban a pályán.

További képek a képgalériában!

Szerző: Komáromy András, 20-06-17 15:21