Szurkolói zóna: Benkő Sándor

A Szeged ellen térhetünk vissza a győzelmek útjára, ráadásul hazai környezetben teheti mindezt a csapat pénteken 19:00 órakor a Messzi István sportcsarnokban. A találkozót megelőzően Benkő Sándort faggattuk, hogyan várja a fontos összecsapást.

- Köszönöm szépen a megkeresést a pénteki meccs előtt! Elöljáróban annyit, hogy az utóbbi időben sajnos nem tudtam eljutni a hazai meccsekre, csak távolból küldtem az energiát, de ez olyan sokszor bejött, hogy szinte már félek menni pénteken, nehogy balszerencsét hozzak a csapatnak.Komolyabbra fordítva a szót, vegyes érzésekkel várom a pénteki meccset, hiszen anno idegenben nyerni tudtunk a Szeged otthonában (pontos végjátéknak köszönhetően), legutóbb Pécsen viszont vereséget szenvedtünk, így egy kicsit szomorkásabb hangulatban várhatjuk a mérkőzést - de megtörve nem! Pécsen voltak hiányzóink és betegség is hátráltatta a csapatot, ezért nem is csodálkozom, hogy alulmaradtunk, viszont szeretném kiemelni, hogy így is nagyot harcolt a csapat! Hegedűs Gergely reaktiválásának nagyon örültem, szívesen látnám máskor is! Amiért hatalmas tiszteletet érdemelnek a fiúk! Ha már itt tartunk, ezúton szeretném megköszönni a KTE Kosárlabda Klubnak, hogy Pécsre szurkolói buszt biztosítottak, nagy élmény volt közösen utazni, kiváló hangulat jellemezte az utat! Na persze akkor is mindig jó a hangulat, amikor autóval megyünk, én vezetni is nagyon szeretek, de a közös buszozás is tetszett, nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy így is nyit a csapat a szurkolók felé. Szóval legyen máskor is szurkolói busz, akár még azt is megígérem, hogy kevesebb fárasztó poént sütök el útközben... :)

Visszatérve a pénteki meccsre, mindenképpen győzelmet várok! Persze nem lesz egyszerű, de melyik meccs az? Ahogy én látom, ebben a mezőnyben nincs félvállról vehető csapat. Szurkolóként mindig az a dolgunk, hogy győzelembe hajszoljuk a csapatunkat és extra energiákat adjunk nekik a lelátóról, ezt meg is fogjuk tenni! Nem néztem a tabellát, amúgy is mindig elfelejtem a részleteket, de annyit tudok, hogy hazai pályán bárkit le tudunk győzni és a srácok is szeretnék boldoggá tenni a szurkolókat, amihez az kell, hogy mindenki maximálisan odategye magát a pályán. Ha ezt az elszántságot látni fogom a meccsen, én már elégedett leszek, de egy hazai győzelem feltenné a pontot az i-re. Remélem, tele lesz a csarnok és fantasztikus hangulatban szurkolhatunk, ahogy mindig! S ha a végén hazai sikernek örülhetnénk, az lenne csak igazán szép! Legyen így, szurkoljuk ki együtt! Hajrá Kecskemét!

 

KTE-Duna Aszfalt – Naturtex-SZTE-Szedeák
férfi kosárlabda NBI A-csoport, 16. forduló
2020. január 17., péntek 18:00 Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Farkas Gábor, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Várhalmi Zsolt
 

Ha van kedved Neked is megszólalni a következő hazai meccsek bármelyike előtt, írj nekünk a Facebook oldalunkon üzenetet!

Szerző: Komáromy András, 20-01-16 07:54