SZURKOLÓI ZÓNA: MARTON ATTILA SZÁMÁRA MINDEN MECCS ÓRIÁSI ÉLMÉNY

Új sorozatot indítunk, amelyben a hazai meccsek előtt lelkes szurkolóink egyike szólal meg. Marton Attila vállalta elsőként a feladatot, őt kérdeztük, mi a véleménye az eddigi szezonról, és mit vár a Sopron ellen csütörtökön.

- Maximálisan elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, erőn felül teljesítenek – mondta a KTE-Duna Aszfalt törzsszurkolója megkeresésünkre. – Látszik a csapaton, hogy nagyon együtt vannak, és ez az eredményeken is megmutatkozik!

Ki a kedvenc játékosod jelenleg?

- Többen is vannak, de nem szeretnék kiemelni senkit. Annyit elárulok azért, hogy a harcos, kemény játékot is felvállaló kerettagok a favoritjaim.

Mit vársz a csütörtöki, Sopron elleni meccstől?

- Hazai pályán mindenképpen KTE-győzelemre számítok. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű, mert a Sopronnál is kiváló játékosok vannak. Külön pikantériája lesz a mérkőzésnek, hogy volt kecskeméti játékosok is ott lesznek a vendégeknél. Itt Kinney-re és Thompsonra gondolok. Nekem személy szerint mindig óriási élmény egy-egy meccs, főleg ha olyan izgalmakat élhetünk át, mint például a Körmend, vagy épp a legutóbb a Falco ellen! Remélem, hogy ezúttal is sok szurkolótársam ott lesz a Messzi István sportcsarnokban, és együtt tudunk majd segíteni a srácoknak a lelátóról!

Ha van kedved Neked is megszólalni a következő hazai meccsek bármelyike előtt, írj nekünk a Facebook oldalunkon üzenetet!

Szerző: Komáromy András, 19-12-04 11:50