TESTVÉRE TISZTELETÉRE GONDOZZA SAJÁT MÁRKÁJÁT THOMAS CLEVELAND

Az amerikai kosaras jól érzi magát Kecskeméten, és a lehető legjobb formáját szeretné hozni, hogy megörvendeztesse a KTE-Duna Aszfalt szurkolóit.

 
Jártál már korábban Magyarországon?

Egyszer egy felkészülési meccsen és egy Adria Kupa meccsen már voltam Magyarországon a volt csapatommal. Szép országnak tartom!

Hogyan érzed magad Kecskeméten?

Még ugyan nem sok időm volt megismerni, de igyekszem felfedezni magamnak a helyeket. Jól érzem magam a városban, kedvesek az emberek.

Mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?

Könnyedén ment a beilleszkedés, a szakmai stáb, az edzők és a játékostársaim mindent megtesznek ezért, amiért hálás vagyok.

Ki a legjobb és a ki a legviccesebb szerinted?

Nehéz azt megmondani, hogy ki a legjobb, hiszen mindenki a saját posztján tud olyat mutatni, ami az egész csapat számára hasznos. Keményen dolgozik mindenki. Az öltöző mókamestere egyértelműen Kemal!

Mit csinálsz szabadidődben?

Szeretek zenét hallgatni és készíteni, illetve relaxálni. A kosárlabdát a pályán kívül is imádom, sokat olvasok róla, illetve YouTube videókat nézek.

Ha jól tudom van egy saját márkád. Mit kell erről tudni?

Igen, A L.i.f., ami a "Love is Forever"-ből jön. Még a testvérem halála előtt találtam ki ezt a brandet, és az ő tiszteletére folytatom a mai napig.

Mik az elvárásaid erre a szezonra?

Ugyanazok, mint minden évben. Fejlődni, napról-napra jobbnak lenni, a maximumot kihozni magamból. Természetesen a bajnoki címről álmodozik minden játékos, ezt szeretném én is elérni!

Mit üzennél a szurkolóknak?

Először is nagyon köszönöm, hogy itt lehetek, és köszönöm azt a sok szeretetet, amit kapok tőlük. Remélem mindenkivel találkozhatok a meccseken, vagy a városban sétálva. Nem tudok mást mondani, csak hogy a legjobb formánkat fogjuk nyújtani minden egyes alkalommal, mikor a pályára lépünk. Ha Isten is úgy akarja, akkor bajnoki címet szerzünk a városnak, a szurkolóknak! Várunk mindenkit a meccseinkre!

Szerző: Komáromy András, 19-10-09 08:26