Túl az első edzőmeccsen

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az Alba Fehérvár otthonában, zárt kapus meccsen.

Váradi Kornél vezetőedző értékelése: Egy agresszív és erős csapat ellen játszottuk első felkészülési meccsünket, akik már egy lengyel tornán meccsritmusba kerültek. Két új igazolásunk is bemutatkozott, ők még csak pár napja készülnek velünk, folyamatosan építjük be őket a keretünkbe. Kiváló erőpróba volt ez a meccs számunkra, és látszik, hogy miben kell még fejlődnünk a következő hetekben. A jövő héten két edzőmeccs is vár ránk Pécsen és Kaposváron. Az eltervezett menetrendben folytatjuk a munkát, és a pozitívumokra építkezünk, és csiszoljuk tovább játékunkat.

Alba Fehérvár – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 92-73 (23-19, 31-22, 19-19, 19-13)
férfi kosárlabda A-csoportos felkészülési mérkőzés
2021.08.19., 18:00

Kecskemét pontszerzői: Wittmann 9/6, Lukács 2, Kucsera 7/3, Jaramaz 5, Karahodzics 15, Milutinovic 15/3, Pollard 12, Dramicanin 8.

A jövő héten két újabb edzőmeccs vár a fiúkra. Augusztus 25-én a PVSK otthonában lépnek parkettre, majd 28-án a Kaposvár látja vendégül Wittmann Krisztiánékat.

************

Ne feledjétek, hogy szeptember 4-én szinte egész nap a kosárlabdáról szól majd minden Kecskeméten. Reggeltől estig színes programok várnak! Részletek az alábbi cikkben:

Szeptember 4: a kosárlabda napja Kecskeméten

Szerző: Komáromy András