Újabb betegek a csapatban

Szerdára újabb játékosoknál jelentkezett a vírusos megbetegedés a kecskeméti csapatnál.

Az elmúlt héten kezdődött a megbetegedés a kecskeméti öltözőben, s azóta újabb és újabb játékosok fertőződnek meg. Szerdán összesen heten voltak olyanok, akik nem edzettek a csapattal. Közöttük vannak, akiknek lázzal, fejfájással, torokfájással járó tüneteik vannak, de vannak olyanok is, akiknél mindehhez hányás és hasmenés is társul. Hiába a folyamatos vitaminellátás, majd a tünetek esetén az azonnali elkülönítés, lassan nem lesz olyan tagja a csapatnak, aki azt mondhatja magáról: megúsztam.

Ilyen körülmények között még nehezebb dolga lehet a csapat felkészítésével a hétvégi, Szeged elleni idegenbeli találkozó előtt Ivkovic Stojannak, akit azonban nem zökkentik ki ezek hírek, csak a következő mérkőzésre koncentrál.

„Nálam nincsen probléma, amióta működik a klub, sokszor voltunk már nehéz helyzetben, és mindig sikerült megoldást találni - mondta a szakmai igazgató. – Nyilvánvalóan másoknak is vannak problémái, nem csak nekünk. Egyértelmű a helyzet, azokkal dolgozom, akik egészségesek. A férfi, ha kap egy pofont, feláll a padlóról és harcol tovább."

Szerző: Komáromy András, 24-01-31 18:27