Váradi Kornél: Győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat!

Október 2-án Kecskeméten rajtol el a férfi kosárlabda A-csoportos bajnokság. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét sikeres felkészülést követően a Kaposvári KK-val mérkőzik meg a nyitó fordulóban 18 órától a Messzi István sportcsarnokban. Váradi Kornél vezetőedző győzelmet vár hazai közönség előtt.

A pénteki mérkőzéssel kapcsolatban fontos kiemelnünk, hogy klubunk – szorosan együttműködve a Messzi István Sportcsarnokot működtető Hírös Sport Nonprofit Kft. vezetőivel - a járványhelyzet miatti hatályos szabályozókat betartva a hazai mérkőzéseken egyelőre 600 szurkolót fogadhat.

Ezzel kapcsolatban létrehoztunk a hivatalos weboldalon (ktekosar.hu) egy felugró ablakot, amely átirányít a szurkolói regisztrációs felületre. Ez a mérkőzéseket megelőzően két nappal nyílik meg – jelen esetben szerda reggel 8 órakor. Aki itt regisztrál, az biztosan bejut a mérkőzésre – a rendszer csak annyi regisztrációt fogad, amennyi a csarnok aktuális befogadóképességének megfelelő. A sikeresen regisztráló szurkolók a jegyeiket a Messzi István Sportcsarnok pénztárában vehetik meg a meccs napján 16.30-tól. Fontos, hogy egy regisztrációval csak egy jegy foglalható! Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenkit névvel, külön-külön regisztráljanak be.

Akik regisztráció nélkül érkeznek, azok érkezési sorrendben vehetik meg a napi jegyüket, amíg el nem értük a maximális létszámot.

Bérletet erre a szezonra a bizonytalan helyzet miatt nem értékesít klubunk. Ugyanakkor azok, akik az előző, 2019-20-as csonka szezonra megvették a teljes bajnoki évre szóló bérletet, és azt visszahozzák a Kaposvár elleni, pénteki mérkőzésre, a KTE shopban egy KTE szurkolói sálat kapnak érte cserében.

A jegyárak változatlanok maradtak: a felnőttjegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes. Kérjük utóbbi esetben is regisztrálni szíveskedjenek a gyermeket!

További fontos szabályok

A nézők – mint ahogyan az már a csapatunk hazai felkészülési mérkőzésein is működött - a Messzi István Sportcsarnok főbejáratán léphetnek be, itt hőmérséklet ellenőrzésen és kézfertőtlenítésen esnek át. Fontos, hogy a csarnokba csak maszkban lehet belépni, és ezt a benntartózkodás idején mindvégig használni kell, figyelemmel a helyes maszkhasználatra: az orrot és szájat is takarnia kell a maszknak! A KTE Kosárlabda Klub Kft. lehetőséget biztosít maszk vásárlására a jegypénztárban.

A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás stb.) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

A lelátón a lezárt helyekre nem szabad ülni (1,5 m biztonsági távolság), és tilos minden fizikai kontaktus a csapatokkal! Az összes közös használatú területen (szociális helyiség, büfé, folyosó) be kell tartani a 1,5 m biztonsági távolságot.

Kérjük szurkolóinkat, hogy önmaguk és a közösség egészsége érdekében, ahogyan a mindennapokban, úgy a csarnokban is tartsák be a szükséges szabályokat, mossanak kezet, használják a maszkot és használják a kihelyezett fertőtlenítőket!


Várva-várt rajt

Az október 2-ai bajnoki rajtra készen áll csapatunk, és hazai pályán természetesen győzelemmel szeretne debütálni a nyáron kinevezett új vezetőedző, Váradi Kornél. A mérkőzést megelőzően így nyilatkozott az összecsapásról:

- Ellenfelünk viszonylag kevés edzőmérkőzést tudott játszani, nem volt a legideálisabb a felkészülésük, és most a héten is változott a keretük, elköszöntek amerikai centerüktől. Feltérképeztük őket, és készen állunk a pénteki összecsapásra. Nekünk elsősorban a saját játékunkra kell figyelni, hogy abban a legjobbat nyújtsuk. A vírushelyzet miatt túlságosan előre nem tudunk tervezni, ezért az a legfontosabb, hogy mindennap fejlesszük magunkat, és maximálisan koncentráljunk az aktuális feladatra. Külön öröm, hogy közönség előtt várhatjuk a bajnoki rajtot, szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat!

A csapatkapitányunk, Wittmann Krisztián is izgatottan várja a pénteki összecsapást: 


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kaposvári KK
férfi kosárlabda NBI A-csoport, alapszakasz 1. forduló
2020.10.02., 18:00 
Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, Minár László, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

Szerző: Komáromy András, 20-10-01 09:17

Kapcsolódó dokumentumok