Váradi Kornél: Közösen sikerülhet újabb értékes győzelmet begyűjtenünk!

Két azonos mérleggel álló csapat összecsapása következik október 9-én, szombaton 18:00 órától a Messzi István sportcsarnokban. Az szerdai, hétközi fordulóban az MVM-OSE Lions nyerni tudott otthon két ponttal a Zalaegerszeg ellen, míg a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét jó első félidő után végül alulmaradt Pécsen.

Az oroszlányiak kerete igencsak megerősödött a nyáron: érkezett a szlovák válogatott Mario Ihring, a bolgár Yordan Minchev, az amerikai Brandon Parrish és Elijah Burns, a szerb Milos Milisavljevic és Aleksej Carev, valamint Ruják András, Dorogi Gergő, Tóth Bence és Molnár Márton. A szakmai munkát továbbra is Sebastjan Krasovec irányítja Oroszlányban.

Két vereséggel indították a pontvadászatot, a nyitófordulóban a Sopron ellen, majd utána a Körmendet fogadva maradtak alul szoros mérkőzéseken. Azóta viszont egyensúlyba hozták mérlegüket, és a Kaposvárt és a Zalaegerszeget is legyűrték, így hasonlóan hozzánk, két győzelemmel és két vereséggel a tarsolyban várhatják a szombati összecsapást.

 

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője úgy véli,  hogy a fegyelmezettség és szurkolóink biztatása lesz a kulcs szombaton: 

- Az Oroszlány az utóbbi két mérkőzését megnyerte, így jó formában érkeznek hozzánk - kezdte a tréner. Az előző találkozóinkhoz hasonlóan most is egy kiélezett csatára számítok. Az OSE Lions jelentős erősítéseket hajtott végre a nyáron, és nemcsak légiósokkal, hanem rutinos magyar kosárlabdázókkal is büszkélkedhetnek. A győzelem kulcsa a taktikai fegyelmezettség lesz. Ahhoz, hogy a mi akartunk érvényesüljön, maximális koncentrációval kell az eltervezetteket végrehajtani. Nem szabad engednünk, hogy a gyors tranzíciós játékát tudja érvényesíteni az ellenfelünk. A szurkolóinkra ezúttal is óriási szükségünk lesz, legutóbbi itthoni találkozón is ők voltak a hatodik ember a pályán. Szeretném megköszönni, hogy Pécsre is eljöttek buzdítani bennünket szerdán. Eredményes játékkal szeretnénk megörvendeztetni őket a szombati mérkőzésen, közösen sikerülhet újabb értékes győzelmet begyűjtenünk! - emelte ki Váradi Kornél.


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - MVM-OSE Lions
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 5. forduló
2021.10.09., szombat 18:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Fodor Attila, Györfy Rúben
MKOSZ ellenőr: Téczely Tamás



Szurkolói információk

Jegy- és bérletértékesítés

A teljes árú (felnőtt) szezonbérletek 10 ezer forintba kerülnek, míg a kedvezményes (diák és nyugdíjas) szezonbérletek 8 ezer forintért vásárolhatók meg.

Csak az alapszakaszra szóló bérlettel is készülünk, ez egységesen 5 ezer forint.

A jegyárak is változatlanok maradtak: a felnőtt jegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes. 

Beléptetés

A koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (védettségi igazolvány) bemutatásával vagy applikáción keresztül igazolja. A koronavírus elleni védettség igazolása, illetve a koronavírus ellen védett személye felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése során felszólításra az érintett személynek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély vagy diákigazolvány) is be kell mutatnia.


A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás stb.) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

Szerző: Komáromy András, 21-10-08 08:11

Kapcsolódó dokumentumok