Váradi Kornél visszatért

Csütörtökön már Váradi Kornél tartotta az edzéseket a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét együttesének, amelynek négy meccse maradt hátra az alapszakaszból.

A szombati, Szeged elleni összecsapásra csütörtöktől már Váradi Kornél készíti fel a kecskeméti férfi kosárlabdázókat, miután a magyar járványügyi előírásoknak megfelelően véget ért számára a karantén.

„Az elmúlt hét megmutatta, hogy mennyire erős az összetartás Kecskeméten - mondta a csütörtök délelőtti edzés után Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője. - A klub minden munkatársa, játékosa azon dolgozott, hogy ebben a nehéz helyzetben is menjen tovább a munka, ne álljon meg az élet. Köszönöm mindenkinek, aki ebben segédkezett! A csütörtöki nappal visszaállhattam a munkába, azon dolgozunk, hogy minél több meccset megnyerjünk a négyből, amelyek még az alapszakaszból vannak hátra számunkra. Szombaton az első lépést céljaink elérése felé Szegeden tehetjük meg. A csapat ebben a rettentően felforgatott szezonban már többször megmutatta, hogy képes bárki ellen győzni. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de bízom a játékosokban. A már tőlünk megszokott küzdőszellemre most igazán szükségünk lesz.”

Szerző: Komáromy András, 21-03-04 12:11