Várta a lazításokat a Derasimovic-család

Mint ahogy Magyarországon, úgy Szerbiában is elkezdődtek a fokozatos lazítások a koronavírus-járvány miatti szabályozásokon. Marko Derasimovic és családja már nagyon várta, hogy együtt mehessenek ki a szabadba. Csapatunk játékosa úgy tervezi, hogy júliustól teljes intenzitással a labdás edzésekre fókuszál.

-         A vírust átvészeltük, hála az istennek mindenki egészséges a családomban és a környezetemben – mondta Derasimovic, aki otthon, Kragujevacban tölti napjait. - Egyre jobban kezdenek megtelni élettel az utcák, rengeteg felnőttet, fiatalt látok a szabadban mozogni, és sokan kosárlabdáznak is. Mi is sokat töltünk a szabadban, vártuk már, hogy eljöjjön ez az időszak, főleg a gyerekeknek jelent ez sokat.

A mérkőzésenként 19 pont átlagoló közönségkedvenc azt is elárulta, hogyan tartja magát formában.

-         Az edzéseket könnyíti, hogy kinyitottak az edzőtermek, így már nem csak otthon és a szabadban lehet megoldani az erősítő gyakorlatokat. Most elsősorban a kondícióm megtartása, fejlesztése zajlik, a labdás gyakorlatokat majd júliusban kezdem meg. A menetrend nem változott, így szoktam felépíteni az alapozásomat minden évben – zárta gondolatait.

Szerző: Komáromy András, 20-05-18 08:47