Visszavágni a Pécsnek, és őrizni a hazai veretlenséget

Egy héten belül a második bajnoki összecsapás következik a PVSK-Veolia ellen a felforgatott menetrendben zajló bajnokságban. Múlt héten szerdán a baranyaiak örülhettek a sikernek, most kedden viszont a cél egyértelműen az, hogy tovább őrizze hazai veretlenségét a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Nem alakult  jól a visszatérés, hiszen Chester Lewis nem tudott a csapattal elutazni Pécsre, míg Nikola Pesakovic a meccs elején sérülést szenvedett. Ennek ellenére három negyeden át partiban voltunk, majd a negyedik negyedben aztán a PVSK kihasználta akkori fizikai fölényét, és megnyerte a találkozót.

December 22-én, kedden 19:00 órakor tévés meccsen (M4Sport) vághat vissza Váradi Kornél együttese, ezúttal már hazai környezetben.

- Pécsen jó ritmusban játszottunk az első három felvonásban, vezettünk is, viszont a szűk rotáció miatt a záró negyedben átrohant rajtunk a hazai csapat, érezhető volt, hogy több hét kimaradt számunkra a bajnokságból – kezdte előzetesét Váradi Kornél vezetőedző. – Alaposan kielemeztük azt a mérkőzést, és maximálisan felkészültünk a keddi összecsapásra. Chester Lewis már visszatérhetett közénk, Pesakovic egészen biztosan nem tud pályára lépni. Az ő pontos diagnózisára még várunk. Szeretnénk megőrizni hazai veretlenségünket, és visszavágni a PVSK-nak!

 

Duna Aszfalt -DTKH Kecskemét – PVSK-Veolia
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, 15. forduló
Játékvezetők: Cziffra Csaba, Török Róbert, Kovács Nimród
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

 

Szerző: Komáromy András, 20-12-21 15:40