Wittmann 500 – a KTE shopban is

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét több módon is szeretné emlékezetessé tenni Wittmann Krisztián szerdai, 500. élvonalbeli bajnoki mérkőzését.

Ma este felkerül majd a klub hivatalos weboldalára és facebook oldalára egy videóinterjú, amelyben Wittmann Krisztián beszél a kezdetekről, az eddigi karrierjéről, az 500. utáni időszakról. Ebben a videóban lesz majd egy jelenet, amelyet a székesfehérvári televízió munkatársai (nagy köszönet valamennyi érintettnek) kutattak fel és bocsátották a rendelkezésünkre: Wittmann Krisztián első lépései a pályán élvonalbeli játékosként, 2003. október 4-én, még az Albacomp mezében.

A szerdai mérkőzésre készülő műsorfüzet egyedi címlappal készül. A KTE-shopban megvásárolható lesz egy olyan szurkolói póló, amelynek mellrészére az alkalomhoz illő, egyedi grafika kerül.

A klub vezetői emellett úgy döntöttek, hogy a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a mérkőzésen értékesített valamennyi belépőjegy árából 500 forintot felajánl karitatív célra egy olyan szervezetnek, amelyet Wittmann Krisztián választhat ki.

Reméljük, minél többen leszünk holnap!

Szerző: Komáromy András, 22-04-05 15:48