Debrecenben zárul az alapszakasz

Szombaton 18 órakor a DEAC-Tungsram vendégei lesznek Forray Gábor tanítványai, és ezzel a mérkőzéssel lezárul az alapszakasz.

Az már biztos, hogy a középszakaszban a 6-10. helyezettek "mini-bajnokságában" vesz részt a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét (sorsolás hamarosan - a szerk.). A bajnokság ezen részében a legjobb három közé kell majd kerülni, hogy kiharcolják a rájátszást.

A középszakasz küzdelmei előtt azonban még lesz jelenése Debrecenben a hírös városiaknak, ugyanis jövő héten csütörtökön 20.30-tól a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Nyíregyházával csapnak össze, és remélhetőleg a következő napokban is lesz feladatuk ott.

Ami a szombati bajnokit illeti, van miért törlesztenie a kecskemétieknek, hiszen a Messzi István sportcsarnokban hosszabbítás után a DEAC örülhetett. Forray Gábor szeretné, ha ezt az összecsapást is sikerrel vennék, ám ez egyáltalán nem lesz könnyű feladat.

- Mindenekelőtt szeretnék gratulálni az U23-as csapatnak, hogy a szerdai győzelmükkel kiharcolták a rájátszást - mondta Forray Gábor. - Büszkék vagyunk saját nevelésű játékosainkra. A DEAC elleni meccset illetően azt mondhatjuk, hogy jó formában várhatjuk ezt az összecsapást, hiszen utóbbi négy meccsünkből hármat megnyertünk. Természetesen nem dőltünk hátra, dolgozunk továbbra is becsülettel, alázattal. A cívis városiak előzetesen dobogóra várták csapatukat, és most is van esélyük bejutni a legjobb ötbe a középházi megmérettetésekre. Ehhez viszont az kell, hogy nyerjenek ellenünk. Nem lesz tehát egyáltalán könnyű dolgunk ellenük. Mi is azzal a szándékkal utazunk oda, hogy nyerjünk, meglepetést okozzunk. A válogatott szünet után azt nyilatkoztam, hogyha a maradék öt meccsünkből kettőt megnyerünk az már jó; ha hármat, akkor az már bravúr. Három már megvan, de szeretnénk a negyediket is odatenni mellé. Ez lenne az igazi bravúr kategória úgy gondolom. Ennek fényében lépünk majd pályára Debrecenben a hétvégén. Bízom benne, hogy szurkolóink is elkísérnek majd, és minél többen segítenek minket a lelátóról - zárta gondolatait a tréner. 



DEAC-Tungsram - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 26. forduló
2022. március 26., szombat 18.00 @  Oláh Gábor utcai sportcsarnok
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Minár László Balázs, Horváth Csongor Béla
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt


Szurkolói információk

A jegyek ára a felnőttek számára 1600 forint, ezek online és a helyszínen is megvásárolhatóak. A diák és nyugdíjas tikketek csak a helyszínen kerülnek értékesítésre, 800 forintos egységáron. 

A csarnok címe: 4032 Debrecen, Oláh Gábor u. 5.

 

 

Szerző: Komáromy András, 22-03-24 17:24