Egyedülálló fény- és hangtechnikával készül az Ápoló Klub a csapatbemutatónkra

Tankcsapda, Punnany Massif, Bye Alex és a slepp és még sorolhatnánk, hogy hány híres zenekar lépett fel a közelmúltban az Ápoló Klub színpadán. Szeptember 4-én szombaton pedig különleges rendezvénynek adnak otthon, hiszen a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatbemutatója kerül megrendezésre 19:30-tól.

Gál Mátéval, az Ápoló Klub programszervezőjével beszélgettünk, hogyan készülnek szurkolóink és csapatunk fogadására.

-         Nagy rutinunk van már a nagyrendezvények tekintetében, a zenés-táncos események mellett igyekszünk mindenféle igényt kiszolgálni. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kosárlabdacsapatának megkeresése is örömteli volt számunkra, nagyon várjuk már a szombati rendezvényt, szeretnénk extra fény-és hangtechnikával feldobni a gálát – árulta el az Ápoló Klub munkatársa. – Ezenfelül egy különleges italt is kitaláltunk, amit csak ezen a napon lehet majd megvásárolni az italpultjainkban. Ez egy gin alapú koktél lesz, a csapat nevét fogja majd viselni, színvilága pedig tükrözni fogja a KTE-ét.  Mi mindent megteszünk majd kollégáimmal, hogy feledhetetlen legyen mindenki számára az este, várjuk szeretettel az érdeklődőket!

A rendezvény 19:30-kor veszi kezdetét, ám a szervezők arra kérnek minden résztvevőt, hogy időben érkezzen, hogy a beléptetés zavartalanul haladhasson, és a műsor elkezdődhessen időben.

A belépés ingyenes, az eseményen 500 fő lehet majd jelen. Előzetes regisztrációra van szükség azoknak, akik szeretnének ott lenni a csapatbemutatón, amelyet itt tehettek meg: KATTINTS IDE A REGISZTRÁCIÓHOZ.

Fontos, hogy a belépés a jelenlegi járványügyi szabályzóknak megfelelően a védettség igazolásával engedélyezhető.

Szerző: Komáromy András, 21-09-02 21:08