Élet-halál összecsapás lesz a szombati

Mindkét együttes most szombaton térhet vissza a győzelmek útjára.

A két együttes őszi mérkőzésén 10 pontos kecskeméti siker született, és ezt szeretnék megismételni Forray Gábor tanítványai most szombaton is.

Mindkét csapat számára kulcsfontosságú lesz az összecsapás, hiszen az utóbbi időben egyik fél sem tudta elhagyni győztesként a pályát. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a 10., míg az Atomerőmű SE a 14. pozícióból várhatja a meccset.

- Mindkét csapat számára élet-halál összecsapás lesz a szombati - világított rá Forray Gábor vezetőedző. - A paksiak stílusa a két amerikai hátvédre épül. Sokat játszanak alacsony szerkezetben, ami előny és hátrány is lehet. Az előbb említett játékosok féken tartása lesz a kulcs, illetve a kecskeméti születésű Kovács Ákosra is nagyon figyelnünk kell majd. A keretüket minőségi légiósok, tapasztalt magyar játékosok alkotják. Gyors kosárlabdát játszanak, jól dobnak kintről. Precízen, végig koncentráltan kell végrehajtanunk az eltervezett taktikánkat, akkor lehetünk eredményesek. Mindenképpen győzelmi szándékkal utazunk, és bízom benne, hogy a két város közelsége miatt sok kecskeméti szurkoló is elkísér minket, és a győzelembe hajszolnak majd! - zárta gondolatait bizakodva a tréner.



Atomerőmű SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 22. forduló
2022.február 12., szombat 18.00 @ Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Goda László, Kovács Nimród
MKOSZ ellenőr: Dr. Gincsai János 


Szurkolói információk

Vendégszurkolókat 80 főig tudnak beengedni. A felnőtt jegyár 1400 forint, a diák és nyugdíjas pedig 700 forint. Ezeket a helyszínen lehet megváltani.

A csarnok címe: 7030 Paks, Gesztenyés utca 2.

A vendégszurkolói busz, illetve akik autóval jönnek oldalt, a csarnok mellett tudnak parkolni és külön vendégbejáraton, hátul, a szektorukhoz legközelebb tudnak belépni a sportcsarnokba. Külön büfét és mosdót is biztosítanak számukra.

A hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzést 18 év feletti személyek kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatják! Kiskorú szurkolók pedig kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg a mérkőzést a helyszínen. Maszk viselése kötelező!

 

Szerző: Komáromy András, 22-02-11 08:49