Szegeden is minden erőnkkel a győzelemért harcolunk

Szombaton 18 órakor az SZTE-Szedeák vendége lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Vírusos megbetegedés söpört végig szinte a teljes felnőtt csapaton. A csütörtök délelőtti edzésre már jópáran vissza tudtak térni - bár messze nem a legjobb erőben -, de még vannak többen is sajnos, akik az ágyat nyomják otthon lázasan. 

A nehézségek nem szegték kedvét Ivkovic Stojan szakmai igazgatónak, aki abban hisz, hogy a kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét.

- ’92 óta minden, mindig rendben van nálam. Igaz idősebb vagyok évről évre, de az életem ezzel együtt is egyre szebb - igyekezett a pozitívumokra támaszkodni a szakmai igazgató. -  Most készülünk nagyon a Szeged ellen. Ellenfelünk jó csapat, jó edzővel. A támadásaik az erősségük, erre különösen felkészülünk. Kemény ütközetre számítok ellenük. A mi csapatunk egytől egyig kiváló emberekből áll, akik a pályán kívül és azon belül is mindent megtesznek egymásért. A homogenitáson kell még dolgozunk, hogy mindenki tökéletesen megértse egymást. Amikor nyertük a meccseket, akkor is mondtam, hogy február végére fogunk tisztábban látni. Ezt most is tartom.  Sok meccs van még a szezon végéig. Keményen kell dolgoznunk tovább. Ezt már megtanultam, hogy csak a munka és az egység hozza meg az eredményeket - zárta gondolatait a mesteredző. 


SZTE-Szedeák - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 19. forduló
2024. február 3., szombat 18:00 @ Szeged Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Goda László, Györfy Rúben, Horváth Csongor Béla 
MKOSZ ellenőr: dr. Gincsai János Péter

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.


>>> Szurkolói információk ide kattintva <<<

Szerző: Komáromy András, 24-02-01 16:00