Zalaegerszegen kezdődik a 2022-es év

A héten két összecsapás is vár a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétre. Szerdán a ZTE ellen idegenben kezdi a 2022-es esztendőt a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, szombaton 18 órától pedig a PVSK-t fogadják a Messzi István sportcsarnokban. 

Az előző fordulóban hosszabbítás után tudott nyerni a kecskeméti alakulat a Nyíregyháza ellen, ezzel megszakítva egy kisebb hullámvölgyet. Jelenleg a tabella 5. helyéről várhatják a 2022-es folytatást.

A ZTE legutóbb októberben ünnepelhetett győzelmet, és a pontvadászat utolsó helyén állnak. Nem szabad azonban elmenni amellett, hogy rendre szoros meccseket buktak el, így egyáltalán nem lehet félvállról venni a szerdai összecsapást. 

Jó hír kecskeméti oldalon, hogy visszatér Forray Gábor vezetőedző, így már szerdán ő meccsel Zalaegerszegen. A szakember szerint jól sikerült menedzselni azt az időszakot, amelyben nem lehetett a csapattal. A ZTE ellen pedig természetesen a győzelem a cél.

- A munka ugyanolyan flottul ment, mint eddig, hiszen egy kialakult rendszer mentén dolgozunk - mondta Forray Gábor vezetőedző. A mai világban már megvannak azok a kommunikációs eszközök, amivel áthidalhatjuk, ha személyesen nem tud jelen lenni az ember. Természetesen örülök, hogy most már csatlakozhatok a csapathoz. Ami a mérkőzést illeti, nagy hibát követnénk el, ha a tabellából indulnánk ki. A ZTE rendkívül sok egylabdás meccsen maradt alul, masszív csapatot alkotnak. Az idei bajnokság nagyon kiegyenlített, rendre szoros végkimenetelű mérkőzéseket játszanak a csapatok. Egyáltalán nem számítok könnyű összecsapásra, hiszen a zalaiak a Szolnok és a Falco ellen is csak egy ponttal kaptak ki. Bízom a csapatban, és az elvégzett munkában. Azzal a szándékkal utazunk Zalaegerszegre, hogy tovább növeljük győzelmeink számát! - zárta gondoaltait a tréner.

Zalakerámia ZTE KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 16. forduló
2022.01.05., szerda 18:00 @ Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok
Játékvezetők:dr. Mészáros Balázs, Minár László Balázs, Jakab László Imre
MKOSZ ellenőr: dr. Gincsai János Péter

 


Szurkolói információk

A zalaegerszegiek honlapja szerint a vendég belépők egységesen 1800 forintba kerülnek. Online vásárlás: https://jegy.ztekosar.hu/zte-kecskemet

Helyszín:

Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
8900 Zalaegerszeg Stadion u. 3.

A hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzést 18 év feletti személyek kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatják! Kiskorú szurkolók pedig kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg a mérkőzést a helyszínen. 

Szerző: Komáromy András, 22-01-04 12:58