Nézők előtt, a PVSK ellen zárul a szezon pénteken

Május 7-én, 17:00 órától a PVSK-Veolia lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vendége a Messzi István sportcsarnokban. A szezonzáró összecsapás azért is lesz különleges, mert a kormányrendelet szerinti, és a járványügyi szabályok betartása mellett visszatérhetnek a szurkolók. Ezekről itt írtunk részletesen: kattints ide!

A pécsiek ellen ebben a szezonban háromszor léptünk eddig pályára, és kétszer tudtunk nyerni ellenük. Legutóbb Pécsett, a play-out szakaszban 10 ponttal bizonyult jobbnak Váradi Kornél alakulata.

A szezonzáró mérkőzés eredményétől függetlenül már biztosan a 9. helyen végez a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, ám a kiváló győzelmi sorozatra akkor tehetnék fel a koronát, ha pénteken is győzni tudnának, immár hazai közönség előtt.

"Az egész play-out során nagyon motiváltan játszottunk, a rutinos játékosok és a fiatalok is beleadtak mindent, hogy a lehető legtöbb győzelmet bezsebeljük, és emellett építkezni tudjunk a jövőt illetően - mondta Váradi Kornél a találkozót megelőzően. - A pécsiek kerete masszív, kiváló légiósok és honi kosárlabdázók alkotják keretüket, így izgalmas mérkőzésre van kilátás. Nálunk lesznek hiányzók, és ezúttal is nagy szerep hárul majd a fiatalokra. Természetesen szeretnénk győzelemmel zárni a szezont hazai közönség előtt, régóta nem léphettünk pályára szurkolóink támogatása mellett, így biztosan különleges lesz ez az évadzáró. Ha igazi csapatként, fegyelmezetten szervezzük a játékunkat, mint azt előző hetekben is tettük, akkor hazai pályán is győzelmet ünnepelhetünk a PVSK ellen pénteken."

 

Duna Aszfalt -DTKH Kecskemét – PVSK-Veolia
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, Play-out 9. forduló
2021.05.07., 17:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, Tóth Cecília, Pozsonyi László 
MKOSZ ellenőr: Dernei Gábor

Szerző: Komáromy András, 21-05-06 09:45

Kapcsolódó dokumentumok