Kosárlabda koktél is készül

Épülnek a streetball pályák, véghajrában az Akadémia évnyitójának szervezése, megvan a Körmend elleni edzőmeccs játékoskerete, végleges a csapatbemutató est programja – szombaton a kosárlabda lesz a fókuszban Kecskeméten.

Reggel 8 órakor kezdődik az országos streetball versenyrendszer kecskeméti fordulója, a szervezők már építik a pályákat a Mercedes Sport Akadémia parkolójában. A reggeli regisztrációkor a csapatok Primavera ásványvizet kapnak, és a kecskeméti szokásoknak megfelelően a Fornetti is vendégül látja valamennyi játékost egy reggeli csomaggal. A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia 11 órakor kezdődő évnyitóját megtiszteli jelenlétével Németh Ágnes, a valaha élt egyik legkiválóbb magyar kosárlabdázó, aki egyedüli magyarként bekerült a kosárlabdázás Hall of Fame kitüntetettjei közé.

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a Körmend felkészülési mérkőzése 16.30-kor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban, ez lesz az első hazai találkozó a szezonban. Nyilvános, a szurkolók védettségi igazolás után léphetnek be a csarnokba.

Majd 19.30-kor kezdődik a csapatbemutató a csarnoktól 5 perc sétára található Ápoló Klubban. Az est három programpontra épül. A klub elbúcsúztatja a legendás 8-ast, Marko Derasimovicot, aki 10 szezon után köszön el Kecskeméttől. A szurkolók is részesei lehetnek az egyik, Markónak szánt ajándéknak, egy emlékkönyvbe írhatják be jókívánságaikat.

Bemutatkoznak a felnőtt keret játékosai, akik egyfajta közös alkotással bemutatják majd a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 2021-22-es szezonra készített egyedi tervezésű mezét. Minikoncerten lép fel a kecskeméti Nova Prospect zenekar, egy rendkívül fontos aláírásra is sor kerül majd. A klub valamennyi vendégnek készíttetett autogram füzetet, sorsoláson lehet majd nyerni Malom utalványt, BioTech ajándékcsomagot, 2021-22-es szurkolói pólót és egyet a csapat új mezéből. Már többen jelentkeztek a kihívásunkra, egy kisorsolt közülük kihívhatja egy különleges pingpong meccsre Wittmann Krisztiánt, a csapat bajnokát. Az Ápoló klub pedig különleges, erre az alkalomra készített koktéllal készül a programra. A helyszínen meg lehet majd venni az új szurkolói pólót, amelyen az összes csapattag neve szerepel, és egyedi vásárlási kedvezmény várja azokat, akik szeretnék megvásárolni a csapat mezét.

Előregisztrálni az esti csapatbemutató itt lehet: https://bit.ly/csapatbemutato

Fontos, hogy a belépésre csak a szabályoknak megfelelően védettség igazolásával lesz lehetőség. Úgy tűnik, az időjárás is velünk lesz, örömmel várjuk a szurkolóinkat!

Szerző: Komáromy András, 21-09-03 10:31